Απορία αναγνώστη στο kozan.gr: “Σε ποια σχολεία και τμήματα, στο Δήμο Κοζάνης, ξεκίνησαν τα online μαθήματα – Μπορούν να μα δοθούν αναλυτικά στοιχεία;”

24 Απριλίου 2020
13:06
θα ήθελα να μας ενημερώσουν οι  μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για το αν έχουν ξεκινήσει την σύγχρονη εκπαίδευση με online μαθήματα στην τάξη τους. Για να έχουμε μια εικόνα για τον Δήμο Κοζάνης παρακαλώ να μας ενημερώσετε σε ποια σχολεία και τμήματα,  ξεκίνησαν τα online μαθήματα.
Αναγνώστης

35 σχόλια

      • Στείλε μας το link να δούμε πότε έγινε.
        Καθημερινά μπαίνουμε στο e-clase και δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός για on line μάθημα. Για να σε δω!

        • η ανακοίνωση έρχεται στο mail όχι στο e class τουλάχιστον στην Πτολεμαΐδα αυτό γίνεται και για γυμνάσιο και δημοτικό

          • Για Κοζάνη μιλάμε θιγμένε εκπαιδευτικέ, διάβασε το άρθρο καλύτερα. Ξέρουμε ότι έρχεται στο e-mail, πως αλλιώς θα είχαμε λογαριασμό στο e class,δεν είμαστε τεχνολογικά αναλφάβητοι όπως πολλοί συνάδελφοί σου.

  • Ο καταδότης της γωνίας…. Ούτε που ξέρει οτι το on line ειναι προαιρετικο. Ετσι απλα για να δυσφημίζει τον εκπαιδευτικό κόσμο.Το e-class ομως το εφαρμοζουν απαντες να ξερουν τουλάχιστον οι καλόπιστοι.

  • Ποια on line μαθηματα αρχηγε μου. Εδω οι δασκαλοι και οι καθηγητες εχουν δυο μηνες που πληρονωνται αδικωε. Και που εισαι ακομη. Ας ηταν στον ιδιωτη να εβλεπες. Θα περιμενεις πολυ ακομη.

  • Ποιος ειπε οτι το on line ειναι υποχρεωτικο;Να βγει εδω να δειξει την εγκυκλιο του Υπουργειου.Στο e-class ,ασυγχρονη διδασκαλια ,ομως ειναι ολοι οι εκπ/κοι και μια χαρα δουλευουν ,και μεσα στιςδιακοπες του Πασχα παρακαλω. Αντε γιατι πατε να τα φορτωσετε ολα στους εκπαιδευτικους,λες κ φταινε αυτοι για τον κορωνοϊό.

  • Εγώ θελω να μας ενημερώσετε για το ανάποδο.Σε ποια σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας έχουν γραφτει ΌΛΟΙ οι μαθητές στις ψηφιακές τάξεις ( eclass και eme ) για την ασύγχρονη εκπαίδευση τους και αν παρακολουθούν τα μαθήματα ενεργά (λύνουν ασκήσεις, στέλνουν εργασίες κλπ).

  • Σε ποιες περιπτώσεις δόθηκε εξοπλισμός στους εκπαιδευτικούς;
    Σε πόσες περιπτώσεις οι γονείς μπορούν να βοηθήσουν σε αυτή τη διαδικασία τα παιδιά τους; (σύζυγοι εργαζόμενοι σε σούπερ μάρκετ και οι δύο)
    Σε πόσες περιπτώσεις υπάρχουν μαθητές που έχουν τον εξοπλισμό που απαιτείται; ( Εμείς δεν έχουμε υπολογιστή)

  • Στο 6ο Γυμνάσιο, κανονικά λειτουργεί η ασύγχρονη εκπαίδευση και η σύγχρονη 2 εβδομάδες πριν το Πάσχα με κανονικο ημερήσιο προγραμμα 8-12 και από Δευτέρα κανονικά με πρόγραμμα.

  • Σας πληροφορω κύριοι καλοθελητες αν νομίζετε πως οι μαθητές τρελαίνονται για την εξ αποστάσεως, πλαναστε πλανην οικτρά. Και όχι μόνο οι μαθητές αλλά και οι γονείς. Οι περισσότεροι πήραν τα παιδιά τους και πήγαν στα εξοχικά τους και από τότε που έκλεισαν τα σχολεία μην τους είδατε!! Μαθήματα γίνονται κανονικά σε πολλά σχολεία και δεν είναι εκπαιδευτικός αλλά γονέας (για να μην νομίζετε ότι τα λέω από συμφέρον). Στην δική μας τάξη η δασκάλα μας κάνει κανονικά μάθημα αλλά από τα 20 παιδιά συμμετέχουν μόνο τα 11…έχετε να πείτε κάτι; Να ενημερώνετε πρώτα και μετά να επεμβαίνετε… καληνύχτα σας…

  • Ίσως η κυβέρνηση πρέπει να σκεφτεί να βάλει στην αξιολόγηση των δασκάλων το θέμα ότι κάποιοι δε μπήκαν στον κόπο να κάνουν μάθηματα online, ειτε γιατί δε γνωρίζουν από τεχνολογία, είτε γιατί βαριούνται… Οπότε αυτοί δε πρέπει ν πάνε σπίτι τους; γιατί να πληρωθούν για 12 μήνες ενώ δούλεψαν 2.

    • Και ο Κουλης εβαλε μυαλο. Δεν τους ακουμπαει γιατι καταλαβε πως μονο ετσι θα εχει την εξουσια με συτοδυναμια για καλυτερο φαγοποτι. Και γενικα ολο το δημοσιο. Δεν βλεπεις ολους ηρωες τους εκανε

  • Όντως εμείς στην Ποντοκωμη είδη έχουμε ξεκινήσει κ πριν το Πάσχα κ συνεχίζουμε κ τώρα τα μαθήματα on line.

  • Φαίνεται ότι είσαι άσχετος. Το e-class δεν έχει σχέση με την εξ αποστάσεως τηλεδιάσκεψη. Ανήκει στην ασύγχρονη εκπαίδευση. Το link που λες το παίρνουν οι μαθητές με mail.

    • Καταρχάς άσχετος και τεχνολογικά αναλφάβητος είσαι εσύ που δεν ξέρεις που να απαντήσεις. Εννοείται ότι για να έχεις λογαριασμό στο e class πρέπει να έχεις mail και το βλέπουμε. Την ασχετοσύνη σου να την βγάλεις άλλου γιατί εδώ εκτίθεσαι

  • Φάτε το παραμύθι της Κυβέρνησης και της κάθε Κυβέρνησης ότι είναι σε θέση να οργανώσει έστω και ασύγχρονη διδασκαλία. Με πλατφόρμες ξένες, αμερικάνικες κατά κύριο λόγο. Χωρίς να υπάρχει σχετική νομοθεσία. Χωρίς κομπιούτερ επιπέδου στους καθηγητές. Χωρίς κομπιούτερ στα παιδιά. Όχι παραπάνω από 2 3 ώρες μπροστά στις οθόνες μας λέγανε οι ειδικοί. Τώρα σου λένε καθήστε εκεί 6 ώρες. Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση στη χώρα μας είναι τριτοκοσμική, δε θα γίνουμε Δανία μέσα σε 2 ώρες επειδή έτσι βαυκαλίζεται η Κεραμέως. Και το να ζητάς στοιχεία για κάτι που δεν είναι υποχρεωτικό δεν είναι σωστό και βάλτα με την Κυβέρνηση που δεν έχει τα μέσα και την οργάνωση και γι αυτό δεν το κάνει υποχρεωτικό. Εσύ κ. αναγνώστη στη δουλειά σου κάνεις και πράγματα που δεν υποχρεούσαι να τα κάνεις και σου ζητάνε και λογαριασμό?

  • Είμαι μητέρα δυο παιδιών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.Τα δυο σχολεία και Λύκειο και Γυμνάσιο συμμετέχουν κανονικά και στην σύγχρονη και στην ασύγχρονη εκπαίδευση.Η δουλειά ειναι περισσότερη και για τους μαθητές και για τους εκπαιδευτικούς.Φυσικά δεν συμμετέχουν όλοι οι μαθητές για αυτό μην τα βάζετε με τους εκπαιδευτικούς.Εγώ έχω να τους πω ενα μπράβο που ανεβάζουν συνεχως υλικό και απαντούν στους μαθητές.Τέλος ολοι οι άλλοι που δεν πάνε στην δουλειά τους (απο ΔΕΗ, περιφέρεια, δήμο κτλ) δεν σας ενοχλούν ή μήπως αυτοί δεν πληρώνονται;

  • Μπες στο ΠΣΔ και στην ηλεκτρονική τάξη και θα δεις ότι κάνουν όλα τα σχολεία και όλοι οι εκπαιδευτικοί.Εσύ πηγαίνεις στην δουλειά σου ή μήπως κάθεσαι και πληρώνεσαι;

  • Ακούω παράπονα από γονείς και εκπαιδευτικούς ότι δεν έχουν καλούς Η/Υ και βλέπω μερικούς με κινητά των 1000€ για να ανεβάζουν φωτογραφίες στο fb και inst

  • Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση δεν είναι υποχρεωτική. Αν δε σας αρέσει, για το μπάχαλο τα παράπονα στο υπουργείο. Για τη μη επιμόρφωση τα παράπονα στο υπουργείο. Για την έλλειψη υποδομής τα παράπονα στο υπουργείο.

  • Με ποιά ιδιότητα ζητάτε να σας δωθούν στοιχεία που αφορούν στη σύγχρονη εκπαίδευση στην περιοχή της Κοζάνης ;
    Κάνετε κάποια έρευνα και έχετε προχωρήσει στη συλλογή στοιχείων ;
    Γιατί αν όχι ,τότε κοιτάξτε καλύτερα το δικό σας σχολείο και το κομμάτι που αφορά στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση των δικών σας παιδιών .Όλα τα υπλολοιπα δεν σας αφορούν !!!!Εκτώς αν έτσι λόγος να γίνετε για να έχετε να λέτε με τις φίλες σας είτε πίνοντας μαζί καφέ ,είτε μιλώντας στο τηλέφωνο με τις ώρες !!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.