Ν. Σαρρής: Η σωστή ενημέρωση απαιτεί και σωστή έρευνα. Η Εφημερίδα των Συντακτών διορθώνει το δημοσίευμά της εις βάρος της επιχείρησής μου

24 Απριλίου 2020
18:53

Σε συνέχεια της χθεσινής δημοσίευσής μου, που αφορούσε την Εφημερίδα Συντακτών (efsyn) και το από 22-04-2020 άρθρο της με τίτλο «Κολλητοί στο πάρτυ των χρυσών vouchers”, το οποίο με εμφάνιζε να εμπλέκομαι με εταιρίες που παρέχουν πλατφόρμες τηλεκατάρτισης με τρόπο αδιαφανή και παράνομο:

Κοινοποίησα προς την Εφημερίδα εξώδικη διαμαρτυρία, δήλωση και πρόσκληση (η οποία απεστάλη ηλεκτρονικά λόγω της αναστολής εργασιών των δικαστικών επιμελητών), στην οποία ζητούσα να προβούν σε επανορθωτικό δημοσίευμα. Στην διαμαρτυρία μου παρέθεσα τα στοιχεία εκ των οποίων συνάγεται η νόμιμη διαδικασία που ακολούθησε η επιχείρησή μου προκειμένου να επιλεγεί ως πάροχος υλοποίησης του συγκεκριμένου προγράμματος και τα στοιχεία εκ των οποίων συνάγεται ότι ουδεμία σχέση έχω με τις εταιρείες διαχείρισης πλατφόρμας, παρά μόνο έκανα τη χρήση δύο πιστοποιημένων εξ αυτών ως ιδιοκτήτης ΚΕΚ για τις ανάγκες διαχείρισης και προώθησης του προγράμματος στους ωφελούμενους χρήστες. Περαιτέρω δήλωσα ότι σε περίπτωση που δεν προβούν σε άμεσες ενέργειες θα προσφύγω σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια και το κύρος μου. Η Εφημερίδα σήμερα δημοσίευσε στο 4ο φύλλο την παρακάτω διορθωτική επισήμανση.

4 σχόλια

  • Αν προκειται για λαθος ιασιμα τα πραγματα. Αν προκειται για κακοηθεια που ενθαρρυνεται απο την προτροπη – καντε καταγγελια – ανωνυμα , εχουμε κοινωνικη παθογενεια .

  • Ο κ. Σαρρης εως τωρα δεν μας εχει πει οτι εαν δεν ειναι ετσι οπως λεει η εφ. Συντακρων τοτε πως ειναι. Τι μας λεει οτι δεν θα ηταν στο κολπο με τα προγραμματα καραρτισης? Με Ποσα voucher θα συμετειχε η εταιρεια του….για να δουμε την δυσφημιση….

  • Η εταιρεία αυτή την δουλειά κάνει . Κατάρτιση και τώρα και επί συριζα. Συμμετέχει στις νόμιμες διαδικασίες που προκηρύσσει το κράτος.γιατι τα προγράμματα κατάρτισης ξαφνικά έγιναν…..κόλπο;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.