kozan.gr: Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αντιμετωπίζουν από κοινού, με τον Δήμο Μεγαλόπολης, το θέμα της μεταλιγνιτικής εποχής, όταν, την ίδια στιγμή, στην περιοχή μας, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας Γ. Δασταμάνης καταγγέλει τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας ότι στο συγκεκριμένο θέμα δεν τους έχει καλέσει, ΠΟΤΕ, να συζητήσουν

24 Απριλίου 2020
19:21
Κανένα σχόλιο

 

Η προοπτική της μεταλιγνιτικής Μεγαλόπολης, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην προχθεσινή σύσκεψη (τηλεδιάσκεψη) της Συντονιστικής Επιτροπής του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, αποτέλεσε το αντικείμενο της ενημέρωσης που ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας έκανε στον δήμαρχο Μεγαλόπολης Θανάση Χριστογιαννόπουλο, σε συνάντηση που είχαν στην Τρίπολη  χθες Πέμπτη 23 Απριλίου. Την ίδια στιγμή, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης όχι μόνο δε μπήκε στη διαδικασία να ενημερώσει, αντιστοίχως, αναλυτικά, τους δημάρχους της περιοχής, για το τι ειπώθηκε και τις περαιτέρω ενέργειες αλλά όπως κατήγγειλε σήμερα το πρωί στο kozan.gr, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας Γ. Δασταμάνης, για το συγκεκριμένο θέμα δεν τους έχει καλέσει, ΠΟΤΕ, να συζητήσουν.

Η συνέντευξη του Γ. Δασταμάνη, σήμερα, στο kozan.gr

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.