Eυχαριστήριο του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Καφεζαχαροπλαστείων Κοζάνης “Ερμής” στο βουλευτή Κοζάνης Γ. Αμανατίδη

26 Απριλίου 2020
18:20

 

Η επίπτωση στα μέλη μας από την εμφάνιση της κρίσης του κορωνοϊού ήταν μεγάλη και προστέθηκε στις δυσκολίες που ήδη αντιμετωπίζουμε. Για το λόγο αυτό, μαζί και με άλλα συναφή Σωματεία και Συλλόγους της Χώρας, ενημερώσαμε αρμοδίως κεντρικά και σε τοπικό επίπεδο για τα θέματά μας.

Στο πλαίσιο αυτό το Σωματείο μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Βουλευτή Ν. Κοζάνης Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργο Αμανατίδη γιατί ανταποκρίθηκε θετικά στις προτάσεις που υποβάλλαμε για στήριξη του κλάδου και των συναδέλφων μας.

Δούλεψε πάνω σ’ αυτές και προώθησε στους αρμόδιους Υπουργούς πρόταση που περιλαμβάνει θέματα φορολογικά, ασφαλιστικά, χρηματοοικονομικά και αρμοδιότητας της ΔΕΗ. Η αποδοχή της θα συμβάλλει στην επιβίωση και στη λειτουργία μας με καλύτερους όρους, προσδοκώντας σε μελλοντική μας ανάπτυξη.

Κοζάνη 26-4-2020

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΟΥΤΥΡΗΣ ΑΛΕΚΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΤΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

6 σχόλια

    • Ας ..αυτό αναφερθούν και να πουν ότι έστειλαν και αυτοί επιστολές.. Ανώνυμε,οι Βουλευτές συμπολίτευσης που στέλνουν επιστολές στην κυβέρνηση λειτουργούν απλά ως βουλευτές που δεν έχουν καμία δυνατότητα, ως βουλευτές αντιπολίτευσης δηλαδή. Έργο και αποτελέσματα θέλουμε από τους Κυβερνητικούς Βουλευτές για την περιοχή μας.. Όλα τα άλλα είναι για τη φώτο στο fb για να λένε ότι υπάρχουν…

  • Απ ότι κατάλαβα αυτό που έκανε ο Βουλευτής είναι ότι έστειλε τις προτάσεις του συλογου με επιστολή στους Υπουργούς . Συγχαρητήρια λοιπόν στο βουλευτή , συγχαρητήρια στο σωματείο. ΣΙΓΟΥΡΑ όμως ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Πρωθυπουργό ο οποίος πήρε μέτρα για τον κλάδο , πολύ πριν κάποιος του στείλει επιστολή.

  • ΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο Κ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ

  • Ωραία άρα τα προβλήματα του κλάδου δεν υπάρχουν, τα έλυσαν κατόπιν ενεργειών (επιστολών) ο Κωνσταντινίδης και ο Αμανατίδης. Μπράβο!!!! Και με το καλό σε άλλες επιστολές…αχ βρε λαέ ξύπνα, πόσο παραμύθι , δηλαδή επειδή έστειλαν επιστολές θα γίνει άλλη πολιτική για τον κλάδο τους εδώ και άλλη στην Λάρισα….χαχαχα εδώ γελάμε, ε!!!! Στην κυβέρνηση είστε. αυτά αν ξαναβγητε ως αντιπολίτευση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.