kozan.gr: Επιστολή αναγνώστη: Κάτω Κώμη (Κοζάνης): Αυτή την τρύπα πότε θα την κλείσουν;

26 Απριλίου 2020
20:14

 

Kοιτάξτε εδώ κατάντια. Πόσο καιρό αυτό και κανένας δεν ήρθε ακόμα να το κάνουν. Eίναι στην Κάτω Κώμη, ο  δρόμος όπως πάει για το Σπάρτο στη γέφυρα προτού τα μνήματα.
Aναγνώστης

18 σχόλια

      • Θα συμφωνήσω με τον Κωνσταντίνο , όχι για την συγκεκριμένη τρύπα που είναι τεράστια άλλα γενικότερο πρέπει κα εμείς όπου μπορούμε να προσφέρουμε . Τα χόρτα έξω από το σπίτι μας γιατί να πρέπει να περιμένουμε τον δήμο κλπ

  • Την δήλωσες στο δήμο; πάρε ένα τηλέφωνο πρώτα και μετά γκρίνιαξε και να έχεις όλα τα δίκια του κόσμου! Αλλά από τον καναπέ εύκολα κρίνουμε….αύριο πρωί πάρε στο 2461034000

  • Ο αντιδήμαρχος από το Μηλοτιν κόβει βόλτες στα κτήματα του και όχι μόνο, κάποια στιγμή θα το δει !!!

  • Tώρα που τέλειωσαν οι εκλογές αναγνώστη φταις εσύ που δεν την κλείνεις. Πέρυσι έφταιγε ο Ιωαννίδης… Για να δεις τι τρολλ έχουν τα σχόλια

  • Δήμος έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει, μην περιμένετε από εκεί. Μήπως όμως είναι επαρχιακό δίκτυο και αρμοδιότητα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης; Πώς είναι οι αρμοδιότητες;

      • Με 16 χούφτες τσιμέντο, 4-5 φτυαριές άμμο, 5-6 πέτρες (αναλόγως μεγέθους τρύπας, για να γεμίσει!) και 1-1,5 λίτρα νερό, φτιάχνεις τσιμέντο δυνατό που θα σου κρατήσει για 10 και πάνω χρόνια! Βρίσκεις τα υλικά (όλα απλόχερα στη φύση, εκτός του τσιμέντου), παίρνεις το φτυάρι (που όλοι έχουμε στα χωριά) και ένα μυστρί (αν έχεις!) και πας και το φτιάχνεις. Το κόστος δεν υπερβαίνει το 1,5-2 ευρώ.
        Αν δεν νοιάζεστε εσείς απ’τα χωριά για τον τόπο σας, το χωριό σας θα μαραζώσει και όλοι θα μετακομίσουν για αλλού! Χωρίς προσωπική εργασία, τα χωριά ποτέ δεν ευημερούσαν. Μην γίνεστε κι εσείς σαν αυτούς των πόλεων, που τους τρέλανε η αποξένωση, δεν ξέρουν τι τους φταίει και τρώγονται μεταξύ τους για το τίποτα!

        • Αν μας γραψεις που δουλευεις κ τι ψηφιζεις τουλαχιστον θα σε δικαιολογουσαμε . Γιατι ποιος ο λογος να τους πληρωνω δημοτικα τελη και τελη κυκλοφοριας αν ειναι να τα κανω εγω κι αυτοι απλα να καααθονται; ελα καντα εσυ λοιπον που εισαι “προτυπο πολιτη” κ γραψε μας κ το κινητο σου να σε καλουμε οπου υπαρχει προβλημα.

  • Φυτεύεις ένα δεντράκι κ κάνεις 2 καλά με την μια!!!

    Όλοι αυτοί στα σχόλια που κρίνουν ως πρότυπα πολιτών ζουν στην Ελλάδα τώρα που μιλάμε?

    Γιατί αν είναι αληθινοί η ψαροκωσταινα έπρεπε να ναι πολύ γιουροπιαν…

    Αλλά μόνο για σχόλια είστε ρε χωριαραδες γιδοβοσκοι.

    Τσα πρρρρρρρρ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.