Συλλυπητήριο μήνυμα του Γυμναστικού Συλλόγου Ποντοκώμης για τον Κώστα Αλεξίου

27 Απριλίου 2020
23:23

 

Ο κύριος Κώστας δεν είναι πια ανάμεσά μας… Με λύπη μας ενημερωθήκαμε και μεις πως ο Κώστας Αλεξίου έφυγε από κοντά μας. Συνεργαστήκαμε άψογα μαζί του, όσα χρόνια υφίσταται ο Γυμναστικός Σύλλογος Ποντοκώμης. Μας βοήθησε και μας στήριξε στο στήσιμο του συλλόγου, στους αγώνες, στα μαθήματα, σε ότι κι αν χρειαστήκαμε. Ήταν εκεί κοντά στα παιδιά μας, κοντά σε μας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην σκακιστική του “οικογένεια” που τόσα χρόνια υπηρέτησε με αγάπη και προσήλωση.

Κύριε Κώστα Αντίο…Καλό παράδεισο να έχεις και μαζί με το δικό μας Νίκο Σαμαρά στήστε το πιο ωραίο τουρνουά που έγινε ποτέ…
Το ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου Ποντοκώμης

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.