kozan.gr: Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης “έκλεισε” την επικίνδυνη λακκούβα σε οδόστρωμα στην περιοχή της Κάτω Κωμης, μετά τη γνωστοποίηση του προβλήματος από αναγνώστη του kozan.gr

27 Απριλίου 2020
22:48

 

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την επιστολή διαμαρτυρίας αναγνώστη στην ιστοσελίδα σας για λακκούβα σε οδόστρωμα στην περιοχή της Κάτω Κωμης, κλιμάκιο της τεχνικής υπηρεσίας βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο και αποκατέστησε την βλάβη σήμερα το πρωί.

Ευχαριστούμε για την γνωστοποίηση του προβλήματος και παράλληλα ενημερώνουμε τους αναγνώστες σας, ότι το τηλέφωνο της γραμμής του δημότη για οποιαδήποτε αναφορά είναι το 2461034000.
Βαγγελης Σημανδρακος
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Μελετών

10 σχόλια

  • Οι κάτοικοι της Βαντζας είναι αρκετά έξυπνοι για καταλάβουν πότε κάποιος τους δουλεύει…

    • Ε ναι καλά κάνει και στέλνει απάντηση. Αφού ο αναγνώστης στέλνει επιστολή στα ΜΜΕ για μια τρύπα καλά κάνει ο Βαγγελας και απαντά.

  • Μπράβο καλά κάνατε. Μπράβο κ σ Αυτόν που το δημοσίευσε. Κάντε τώρα και το αυλάκι που σκσλωνουν τα αυτοκίνητα που παρκάρουν στο ρυθρο της ιδού Νίκαιας στην πόλη. Είναι μόνιμο εκεί πρόβλημα

  • Σε κανέναν άλλο Δήμο πανελλαδικά δεν έχουν αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών ένα γεωπόνο…να είμαστε ικανοποιημένοι που βουλώνει και και καμιά λακούβα…

  • Αλίμονο αν για το καθετί που κάνει ο κάθε αντίδήμαρχος/δήμαρχος/πρόεδρος κτλ ενημερώνει τα τοπικά σαϊτ. Αυτό τα καταραμένο Θεαθήναι μας τρώει σαν λαό και χάνουμε την ουσία. Σημανδράκο εκλογές έχουμε σε 4 χρόνια και συ κάνεις προεκλογικό αγώνα από τώρα..;;; Κούρασες..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι