Mηνυτήρια αναφορά, κατ’ αγνώστων, από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Βοΐου Ναούμ Τσιαούση, για απόπειρα κλοπής στο χώρο της αποθήκης της ΔΕΥΑ Βοΐου στη Νεάπολη.

28 Απριλίου 2020
19:17
Κανένα σχόλιο

Χθες Δευτέρα 21 Απριλίου 2020 γύρω στις 20:00 το βράδυ, 2 άγνωστοι εισήλθαν παράνομα στο χώρο της αποθήκης της ΔΕΥΑ Βοΐου στη Νεάπολη. Οι άγνωστοι κατά την προσπάθειά τους να παραβιάσουν την πόρτα της εισόδου, έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους και τράπηκαν σε φυγή. Πέραν των ζημιών, κατά την παραβίαση, δε
διαπιστώθηκε άλλη υλική απώλεια. Σήμερα, Τρίτη, το πρωί κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Βοΐου Τσιαούση Ναούμ, στο Α.Τ Σιάτιστας, το
οποίο διερευνά την υπόθεση.

Τσιαούσης Ναούμ
Πρόεδρος ΔΕΥΑΒ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.