kozan.gr: Λ. Μαλούτας μετά την απόφαση για την τοποθέτηση του ανδριάντα του Μητροπολίτου Ιωακείμ στα Νταμάρια: “Ήταν η μέριμνά μας από την αρχή για τα αγάλματα που είχαν αφαιρεθεί (λόγω ανάπλασης, της κεντρικής πλατείας). Διάφοροι βγήκαν κι έγραψαν. Πού ήταν όλοι αυτοί όταν ο ανδριάντας ήταν στα αζήτητα; – Θα προχωρήσει η αναβάθμιση του χώρου (στα Νταμάρια) και θα γίνει ένας πολύ συγκεκριμένος χώρος που να ταυτίζει την ιστορία της περιοχής με την εθνική αντίσταση” (Βίντεο)

28 Απριλίου 2020
19:50

 

Στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West Channel μίλησε σήμερα ο δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων και πως προέκυψε η απόφασή του για την τοποθέτηση του ανδριάντα του Μητροπολίτου Ιωακείμ στη θέση Νταμάρια στην Παναγία Κοζάνης. Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

21 σχόλια

  • Εσείς που βγήκατε και γράψατε σας κουνάει και το δάχτυλο ο Δήμαρχος. Πως τολμάτε να έχετε γνώμη; Τον ρωτήσατε τι θα γράφετε;

  • έχει κουράσει το θέμα….όσο η πόλη ήταν άδεια ήταν ευκαιρία να γίνουν κάποια έργα(διαβάσεις, χόρτα, λακκούβες, καθαρισμός επιτέλους μία φορά όλης της πλατείας)
    και τελικά?τίποτα!!αυτά να κοιτάτε..από λόγια χορτάσαμε!!

    • Ετσι σωστα τα λες.Τους επιασε ο πονος τωρα για τον παπα και τον θελουν και στην πλατεια.Αρκετα εκατσε εκει σαν το στχιο τοσα χρονια.Τωρα μπορειται να τον πατε στο νοτιο πεδιο

  • Κ. Μαλουτα την χάσατε την μπάλα. .έτσι και αλλιώς η είστε η δεν είστε το ειδιο είναι. .όποιος καταλαβε ….καταλαβε. ..

  • Βάλατε στην πλατεία στην οδό Μακρυγιάννη, τον ανδριάντα του Παπάφη, που δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία της πόλης, και απορίψατε την τοποθετήση του ανδριάντα του Μητρόπολη Ιωακείμ σε καμία πλατεία μέσα στην πόλη, παρά μόνο στα “Νταμάρια”. Λανθασμένη η απόφαση, θα τρίζουν τα κόκαλα του. Μεγάλο Κρίμα.

  • Ήταν ευκαιρία τις μέρες της καραντίνας να φρεσκαριστούν όλες οι διαγραμμισεις των δρόμων, κλάδεμα δέντρων,πλύσιμο και απολύμανση κάδων ,πλύσιμο δρόμων , καθαρισμός χόρτων έτσι ώστε η πόλη να υποδεχτεί τους κατοίκους της.

  • Αν ο περί ου ο λόγος ενεπλάκη στον εμφύλιο,καλό είναι να μάθουμε όλοι λεπτομέρειες για τον βίο και την πολιτεία του,προτού γίνει θέμα επανατοποθέτησης ενός,μάλλον,αγριευτικού και κακότεχνου αγάλματός του ανάμεσά μας!

  • στην περιοχή μου οι κάδοι αποριμμάτων είναι σε άθλια κατάσταση.Βρώμικοι, σκουπίδια γύρω.Θα πάθουμε τίποτα.
    Επίσης για το θέμα του αγάλματος θεωρώ ότι η θέση τον αδικεί πού τον μητροπολίτη.!!!

  • Λάζο έβαλες αυτογκόλ, αν δεν το κατάλαβες…

    Ο Σημανδράκος και ο Μιχαηλίδης μπήκαν στο γήπεδό σου. Σου αφαίρεσαν την προνομιακή συνομιλία με το δικό σου πολιτικό ακροατήριο της κεντροαριστεράς και σε τοποθέτησαν απέναντί του με μια κίνηση.

    Τρία τινά συμβαίνουν: ή πλέον τοποθετείσαι δεξιά του κέντρου ή αδιαφορείς για το τι θα ακολουθήσει μετά από εσένα ή δεν πήρες χαμπάρι τι παίζεται.

    Όπως είπε ο Μ. Αναγνωστάκης, “δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε”.

  • κ.ΜΑΛΟΥΤΑ, Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ “ΠΑΛΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ” ΣΤΗΝ ΟΠΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΩΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΩΑΚΕΙΜ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.