Εργασιακό Σωματείο Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας: Ευχαριστήριο

28 Απριλίου 2020
21:44
Κανένα σχόλιο

Στον αγώνα που δίνουμε απέναντι σε αυτή την πανδημία, έχουμε συμπαραστάτες και αρωγούς αρκετούς πολίτες, επαγγελματίες και θεσμικούς παράγοντες. Θα θέλαμε, μέχρι στιγμής γιατί έπεται και συνέχεια, να ευχαριστήσουμε:

Το ‘’Αρτοποιείο’’ Παπαϊωάννου Ιωάννα (11ης Οκτωβρίου 8 Κοζάνη) για τα υπέροχα και νοστιμότατα τσουρέκια.

Τον μορφωτικό σύλλογο Αλωνακίων ‘’Πόντος’’ για τα διάφορα μέσα ατομικής προστασίας.

Τον κύριο Κωνσταντίνο Μιχούλη για την όμορφη αφιέρωση και την ευγενική προσφορά του!

Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Ε.Κ.Α.Β. για τα μέσα προστασίας.

Τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού στην Κοζάνη για τα αυγά και τα τσουρέκια που μας προσέφεραν το Μ. Σάββατο.

Την εταιρία ‘’ΧΑΡΤΟΠΛΑΣΤ’’ (σακούλες – χαρτικά) και ιδιαίτερα κύριο Πούπτη Νικόλαο για την προσφορά των προϊόντων!

Ως εκπρόσωποι εργαζομένων, ευχαριστούμε για την συνεισφορά τους στην προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας και τα ειδών καθαριότητας για τους εργαζόμενους του Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας. Η υποστήριξη από τους συμπολίτες μας, δίνει δύναμη και κουράγιο στους Διασώστες και λοιπό προσωπικό για να αντιμετωπίσει τις αντίξοες συνθήκεςαυτής της περιόδου λόγω Κορονοϊού αλλά και στο δύσκολο καθημερινό μας έργο.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.