Στη δωρεά ενός φορητού απινιδωτή, στο Μαμάτσειο Γενικό Νοσομομείο Κοζάνης, προέβησαν τα ποντιακά Σωματεία του Δήμου Κοζάνης «Ευξείνιος Κύκλος»

30 Απριλίου 2020
10:35

 

Τα Ποντιακά Σωματεία του Δήμου Κοζάνης «Ευξείνιος Κύκλος»  θέλοντας να συμβάλουν στην εθνική, εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια για την αντιμετώπιση της νόσου COVID-19, προέβησαν στη δωρεά, προς το Μαμάτσειο Γενικό Νοσομομείο Κοζάνης, ενός φορητού Απινιδωτή εις μνήμη των προγόνων, εν όψει της 19ης Μαΐου, Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου .

Τα Ποντιακά Σωματεία Δήμου Κοζάνης :

Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου
Ακρινής
Αλωνακίων
Αντάμωμαν
Βατερού
Δρεπάνου
Καπνοχωρίου
Κλείτου
Κοιλάδος
Λευκόβρυσης
Μαυροδενδρίου
Οινόης
Πολυμύλου
Πτελέας
Πρωτοχωρίου
Σκήτης
Τετραλόφου
Φοιτητών
Χαραυγής

Σύντομα θα βγούμε νικητές !

Ένα σχόλιο

  • Μια απορία αυτή η Εύξεινος Λέσχη Κοζάνης ΥΠΑΡΧΕΙ. Λυπάμαι για την κατάντια της. ΝΤΡΟΠΗ συμμετοχή σε εκδηλώσεις καμιά φορά , δεν βλέπουν ότι είναι σε λήθαργο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.