Ο Σύλλογος για την διαφύλαξη της κοζανίτικης παράδοσης «ΚΑΣΜΙΡΤΖΗΔΙΣ», δεν θα τελέσει φέτος την καθιερωμένη Θεία Λειτουργία

30 Απριλίου 2020
10:38
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος για την διαφύλαξη της κοζανίτικης παράδοσης «ΚΑΣΜΙΡΤΖΗΔΙΣ», δεν θα τελέσει φέτος την καθιερωμένη Θεία Λειτουργία ,η οποία γίνεται εδώ και 35 χρόνια, ούτε και την δεξίωση προς τιμήν των χορηγών του καθώς επίσης και το τραπέζι στο σύλλογο γονέων παιδιών με αυτισμό στη μνήμη του Νικολάου Μάστορα.

Βάζοντας την ασφάλεια και την υγεία όλων μας ως απόλυτη προτεραιότητα, σας ανακοινώνουμε, ότι αντί αυτών των εκδηλώσεων ο σύλλογος μας προσφέρει τη στήριξη αυτή, θέτοντας τις δυνάμεις του στην υπηρεσία του εν λόγω φορέα που έχει αυξημένες ανάγκες υγιεινής και καθαριότητας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Έτσι, προχώρησε σε δωρεά καθαριστικών και απολυμαντικών προϊόντων στο Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και φίλων με αυτισμό Ν.Κοζάνης .

Ελπίζουμε ειλικρινά πως θα βγούμε από αυτή την δοκιμασία πιο σοφοί, πιο συμπονετικοί και πιο δυνατοί. Και ανατρέχοντας στο νόημα της λέξης «Νόστος», που σημαίνει την επιστροφή στην πατρίδα μετά από ένα μακρύ και δύσκολο ταξίδι, θα επιστρέψουμε πάλι εδώ, στο κοντινό μέλλον, να μοιραστούμε την απόλυτη μαγεία της καθημερινότητας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

και το Δ.Σ του Συλλόγου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.