Η ευχαριστήρια επιστολή, μέσω του kozan.gr, του 50χρονου, από την Σιάτιστα, που έχασε, από τον κορωνοϊό, μητέρα κι αδερφό – Ο ίδιος αποθεραπεύτηκε κι ευχαριστεί γιατρούς & νοσηλευτές καθώς κι ΟΛΟΥΣ όσους του συμπαραστάθηκαν

30 Απριλίου 2020
11:49

Εκφράζω δημόσια λόγια ευχαριστίας σε όλους όσους βοήθησαν για να μπορώ σήμερα εγώ να γράφω αυτά τα λίγα λόγια.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όσους προσπάθησαν να βοηθήσουν τον αδερφό μου να κρατηθεί στη ζωή, χωρίς τελικά να τα καταφέρει. Πολύ γρήγορα τον ακολούθησε και η μητέρα μου χωρίς να προλάβουμε… έγιναν όλα τόσο γρήγορα!

ΈΥΧΟΜΑΙ να μην βρεθεί άνθρωπος στη θέση μου, να μην ζήσει κανένας άλλος αυτήν την τραγωδία.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας, του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης και του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Λόγια ευχαριστίας για την έγκαιρη αντιμετώπιση του περιστατικού μου ώστε αυτό να μην καταλήξει σε αναπνευστικό πρόβλημα, αλλά και για την αποθεραπεία μου από τον κορονοιό μετά από την ειδική φαρμακευτική και αντιβιοτική θεραπεία που μου χορηγήθηκε.

Χάρης την ενεργητικότητάς σας και την σωστή οργάνωση της θεραπείας είμαι σήμερα αρνητικός στον ιό. Δεν φοβάμαι πλέον ότι θα νοσήσω από αυτόν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε εσάς, σε όλο το υγειονομικό προσωπικό, για την πάλη και τον αγώνα σας με ένα εχθρό ύπουλο όχι όμως ανίκητο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για μένα και την οικογένειά μου και με αγκάλιασαν με την αλληλεγγύη τους.

Σιάτιστα, 30/04/2020

Ένα σχόλιο

  • Να εισαι παντα καλα,δυνατος ψυχη τε και σωματι κι ολα να παρουν το δρομο τους ωστε να μπορεσεις να κανεις ενα νεο ξεκινημα μιας νεας οικογενειας ωστε να αλληλοστηριζεστε. Ο Θεος να σε προστατευει παντα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.