Κανονική λειτουργία της Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας, από τη Δευτέρα 4 Μαΐου, με τήρηση μέτρων προστασίας των καταναλωτών και των εργαζομένων

30 Απριλίου 2020
13:18
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της πολιτείας για την σταδιακή άρση των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, ανακοινώνουμε ότι από την Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 η Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας θα λειτουργήσει κανονικά με τήρηση μέτρων προστασίας των καταναλωτών και των εργαζομένων.

Ειδικότερα :

  1. Το Ταμείο θα λειτουργεί καθημερινά τις ώρες από 08:00 έως 12:00 π.μ.

  2. Θα εισέρχονται έως δύο καταναλωτές υποχρεωτικά με χρήση μάσκας.

Υπενθυμίζουμε ότι :

Οι λογαριασμοί εξοφλούνται και ηλεκτρονικά με χρήση web banking.

Ο τελικός συγκεντρωτικός λογαριασμός θα εκδοθεί μετά την 6η Μαΐου.

Παρακαλούμε για την κατανόηση και την συνεργασίας

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΔΕΤΗΠ

Καρακασίδης Δημήτριος

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.