Χαράλαμπος Αλεξανδρίδης, Πρόεδρος ΑΕ Ποντίων Κοζάνης: Το όνειρο της Β’ εθνικής γίνεται πραγματικότητα – Κάνω κάλεσμα σε όλο τον κόσμο του Νομού να στηρίξει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια (Ηχητικό)

30 Απριλίου 2020
13:25

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαμε σήμερα Πέμπτη 30/ 4 με τον πρόεδρο της ΑΕ Ποντίων Κοζάνης  κ. Χαράλαμπο Αλεξανδρίδη,  ο οποίος μας μίλησε για τον μεγάλο άθλο που κατάφερε φέτος η ΑΕΠ.

Έκανε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να στηρίξει τη νέα μεγάλη προσπάθεια και την νέα  πρόκληση  της Β’ εθνικής.

Όπως είπε χαρακτηριστά μεταξύ άλλων η ΑΕΠ είναι ομάδα όλου του Νομού και θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου.

  Ακούστε  τα όσα μας δήλωσε ο πρόεδρος της ΑΕ Ποντίων Κοζάνης,  κ.  Χαράλαμπος Αλεξανδρίδης.

 

Πηγή https://matiesstasport.blogspot.com/2020/04/blog-post_84.html

19 σχόλια

  • Συγχαρητήρια για την τρομερή σας προσπάθεΙα αλλά…χωρίς παρεξήγηση, εμείς είμαστε με την “Κοζάνη”. Είμασταν, είμαστε και θα είμαστε. Αυτά τα μια ομάδα ένας νομός είναι περίεργα. Μακάρι να κερδίσετε κόσμο και να γίνουν φίλαθλοι και οπαδοί σας. Εμείς είμαστε “Λιοντάρια”.

    • Εσείς μια ζωή είστε κολλημένοι και σχεδόν άρρωστοι στην νοοτροπία. Ο τρόπος σκέψης σου ανήκει σε μια εποχή πριν 40-50-60 χρόνια και καλά θα κάνεις να αποβάλλεις τα κόμπλεξ που έχεις.

  • Εγω που δεν ειμαι Ποντιος γιατι να στηριξω αυτην την ομαδα που με το ονομα της και μονο με αποκλειει. Μας εχετε γυρισει 40 χρονια πισω στην εποχη των σουρδων και των αουτων. Μη ζητατε να γινετε η ομαδα της πολης οταν με το Ποντιων αποκλειετε τον μισο κοσμο. Καλη επιτυχια.

    • Τα αρχικά της ΑΕΚ σημαίνουν ΑΘλητικη Ένωση Κωνσταντινοπολιτών . Δηλαδή όσοι είναι ΑΕΚ είναι από την Κωνσταντινούπολη ;

  • Είστε όντως ομάδα του Νομού Κοζάνης και μπράβο σας και συγχαρητήρια και καλές επιτυχίες να έχετε. Κι εγώ όμως είμαι ΚΟΖΑΝΑΡΑ από μωρό παιδί κι αυτό δεν αλλάζει κι έφτασα σχεδόν 55 χρονών. Τι δεν καταλαβαίνετε ορισμένοι, πόσο πιο απλά να το πω.

    • ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔιΚΑΙΟ , και εγω ειμαι Αιανη αλλος ειναι Βατερο και αλλος Σιατιστα ,τωρα ομως ολοι ειμαστε με την ομαδα που μας αντιπροσωπευει στις μεγαλη κατηγορια

      • Αυτη η ομαδα αντιπροσωπευει την Σκητη την Ξηρολιμνη και τα Αλωνακια και κανα δυο Ποντιους που εφαγαν το παραμυθι εδω στην Κοζανη. Την πολη Κοζανη μια ζωη την ανιτπροσωπευει η ΚΟΖΑΝΗ. Μια φορα και εναν καιρο υπηρχε μια ΑΕ Ποντιων Βεροιας που ηταν στην Β Εθνικη ενω η Βεροια ηταν στην Γ. Δες που ειναι τωρα η μια και που ειναι η αλλη. Ετσι θα γινει και δω. Η ιστορια δεν γραφεται με πυροτεχνηματα.

  • Όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και το υπέροχο θέαμα της Β’εθνικής καλό θα είναι να ακολουθήσουμε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ της περιφερειακής ενότητας ΚΟΖΑΝΗΣ. Καλή πορεία.

  • Οταν θα καταφερει και ηκοζανη να παιξει σε μια αξιοπρεπη κατηγορια θα την υποστηριξουμε. Τωρα προηγειτε η Α.Ε.Π που ειναι για πρωτη φορα τα τελευτεα 40 χρονια ομαδα του νομου που θα αγωνιζεται σε τετοια μεγαλη κατηγορια και θα απολαμβανουμε ποδοσφαιρο ποιοτητας απο κοντα και οχι απο την τν. ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .

    • Καινούργιος φίλαθλος εισαι φιλε. Η Κοζάνη έπαιζε Β’ Εθνική εστω και πριν 40 χρονια. Εκεί που θα παίξει η ΑΕΠ του χρονου (αν κατεβει) μπορει να λεγεται Β’ Εθνική αλλά είναι στην ουσία Γ’ ΕΘνική. Απλη ερωτηση: Αν του χρονου η ΑΕΠ ξαναβγει πρώτη στην “Β’ Εθνική”, σε ποιά κατηγορία θα ανέβει;

      • Εσυ φίλε είσαι ακόμα στην εποχή Του 1970 , είσαι πολύ άσχετος και
        δεν γνωρίζεις από ποδόσφαιρο

  • Η Αεπ του χρουνου θα παιζει στην β εθνικη στην κανονικη β εθνικη δηλαδη την σουπερ λιγκ1 η την παλια φουμπολ λιγκ αμα ανεβει απαντω στον φιλο θα παιζει στην σουπερ λιγκ στην Α εθνικη.Μαλλον τα μπερδεψες,οσο για την Κοζανη την οποια και εγω υποστηριζω δεν εχει παιξει ποτε Β εθνικη,ποτε.

  • Να διορθωσω η Κοζανη εχει παιξει β εθνικη διμο λαθος.Η Αεπ κοζανης παντως ανεβηκε τωρα στην β εθνικη παλια φοοτμπολ λιγκ σημεινη σουπερ λιγκ 1,εαν του χρονου ανεβει λεμε τωρα απαντω στον φιλο ανεβαινει στην παλια Α εθνικη σημερινη σουπερ λιγκ.

    • Δεν το χεις χαμπαρι φιλαρακι. Η Κοζάνη έχει παιξει 13 χρονια Β’ Εθνική. Στην κανονικη Β’ Εθνική που ήταν ακριβώς κατω απο την Α’ Εθνική. Η ΑΕΠ δεν ανεβηκε στη Super League 1. Ανέβηκε σε αυτο που λενε τωρα “Β’ Εθνικη” που στην ουσια ειναι Γ’ Εθνικη, δυο επίπεδα πιό κάτω από την Α’ Εθνική.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.