Η Κοζανίτισσα Νηπιαγωγός και Ειδική Παιδαγωγός Χρύσα Ν. Ντίνα μας προτείνει “Μένουμε σπίτι και ακούμε παιδικά παραμύθια” (Βίντεο)

2 Μαΐου 2020
16:33

 

Η Κοζανίτισσα Νηπιαγωγός και Ειδική Παιδαγωγός Χρύσα Ν. Ντίνα μας προτείνει “Μένουμε σπίτι και ακούμε παιδικά παραμύθια”. Και όχι μόνο..!! Σύντομα θα προβάλλει και άλλες δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού (πειράματα, κατασκευές, zumba, κηπουρική, κουκλοθέατρο).

 

5 σχόλια

  • Μπράβο ομορφιά μου! πολύ ωραία, πολύ κεφάτη και ορεξάτη.
    πολύ καλό το μήνυμα για τα παιδιά…και για τους μεγάλους και χρήσιμες οι συμβουλές σου. Εύγε!!!

    • Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλοπροαίρετα σχόλια! Θεωρώ πως είναι σημαντικό το θέμα της υγιεινής διατροφής, γι’ αυτό και στάθηκα εκεί. Αν έχετε παιδάκια, μπορείτε να κάνετε παρέα κάποια από τις δραστηριότητες που αναλύω στο τέλος του βίντεο!
      Ελπίζω να το διασκεδάσετε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.