Ο Γιάννης Δίκας Δημοτικός Σύμβουλος Εορδαίας για τη συνέντευξη του Γ. Καραβασίλη στο kozan.gr: “Προς τι η δημόσια συγγνώμη του Δημάρχου Εορδαίας αν τη λαική αγορά την έκλεισαν εκδικητικά;”

2 Μαΐου 2020
19:21

Πες πες κάτι θα μείνει… Και ΄μείς κουραστήκαμε και η Κοινωνία βαρέθηκε ν ακούει και να διαβάζει τα τετριμμένα πως ό,τι καλό γίνεται το κάνουμε εμείς και ό,τι κακό γίνεται φταίνε πάντα οι άλλοι, εμείς βέβαια πάντα να είμαστε οι διαχειριστές…

Και αναφέρομαι στα γραφόμενα του κ. Καραβασίλη -που είναι ο Συγκυβερνήτης στον Δήμο Εορδαίας ,

Οτι δηλαδή ήταν η απόφασή σας να κλείσετε την 5η Μονάδα Πτολεμαΐδας ,που λειτούργησε όπως είπατε εκδικητικά και οδήγησε την Πολιτική προστασία να μας κλείσει την Λαϊκή Αγορά ;

Γεννάται το απλό ερώτημα ! Προς τι η Δημόσια Συγγνώμη ? Του κ. Δημάρχου και του αρμοδίου κ.Αντιδημάρχου?

Είναι επειδή σας έχει κυριεύσει αγωνιστικός οίστρος ?

Απλά θέλω να υπογραμμίσω ότι η αλήθεια είναι ότι πολλοί φορείς της ευρύτερης περιοχής πίεσαν ώστε να σταματήσουν οι εργολαβικές εργασίες της 5ης Μονάδας έστω και καθυστερημένα για να προφυλαχθεί η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων ( πίεσαν δηλαδή Βουλευτές, Περιφέρεια, Δήμοι Γ.Σ.Ε.Ε, Εργατικά Κέντρα, Κοινωνικοί φορείς , περιφερειακοί και Δημοτικοί Συμβουλοι κ.λ.π) προς τι λοιπόν αυτή η σπουδή ?

Για πολιτική καπηλεία ?

Οσο για την ουσία των ερωτημάτων προς τον κ.Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας τι έφταιξε δηλαδή και μας κλείσαν τη λαική αγορά και ρεζιλευτήκαμε πανελλαδικά ?γιατί μολονότι διαθέτουμε πολλά κονδύλια για τα σκυλιά αυτά είναι επιθετικά και δαγκώνουν συμπολίτες μας? , τι προτάσεις εντάξατε σε προγράμματα για τα καθημερινά προβλήματα αλλά και τα μεγάλα που απασχολούν τον Δήμο μας?

Πιστέυω πως θα πάρουμε τις κατάλληλες απαντήσεις .

Γιάννης Δίκας

Δημοτ.Συμβουλος του Δημου Εορδαίας.

** Δείτε εδώ τη συνέντευξη του Γ. Καραβασίλη η οποία προηγήθηκε

2 σχόλια

  • Όχι όχι Κε Δικα , ολα είναι τέλεια στον Δήμο Εορδαίας, μην τους ενοχλειτε, πέστε στην Κα Τερζοπουλου να κοιμάται ήσυχη.

  • Είναι που ο κύριος αυτός τα έκανε όλα άψογα τα προηγούμενα χρόνια…..το θέμα είναι να τα βρείτε όλοι και να γίνει κάτι σε αυτή την πόλη….δεν είναι ανάγκη να σχολιάζετε ο ένας τον άλλον…ο κόσμος κουράστηκε πια….αν υπάρχει ενδιαφέρον δεν έχει σημασία σε ποια παράταξη ανήκεις…μπορείς να προσφέρεις αρκεί να ξεκολλήσεις από τις αντιλήψεις του παρελθόντος …αν η τωρινή δημοτική αρχή….και δεν εννοώ μόνο την παράταξη του κ. Πλακεντά….δεν τα καταφέρει να αλλάξει κάποια πράγματα σίγουρα θα κριθεί για αυτό….προς το παρόν κάτι φαίνεται να γίνεται παρότι τα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν τόσα χρόνια σε συνδυασμός με τις υπάρχουσες συνθήκες είναι τεράστια….βοηθήστε κ.Δικα όχι κάνοντας κριτική….αλλά δουλεύοντας….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.