kozan.gr: Ο πρώην βουλευτής Κοζάνης Γ. Θεοφύλακτος: “Και επίσημα θλιβερή πρωτιά σε κρούσματα σε όλη την Ελλάδα για Καστοριά και Κοζάνη”

3 Μαΐου 2020
21:58

Σχολιάζοντας τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ν. Χαρδαλιάς, ο πρώην Βουλευτής Κοζάνης Γ. Θεοφύλακτος σχολιάζει:

 

 

64 σχόλια

  • Γιατί κρύβετε όλοι την αιτία της πρωτιάς..! Δηλαδή το γεγονός ότι επεστρεψαν αρον αρον από το Μιλανο και τη Βερονα 350 περίπου καστοριανοι κυρίως και Κοζανίτες από διακοπείσες διεθνείς εκθέσεις λόγω κορονοϊού

    • Αντε πάλι με τους γουναραδες. Κρεμάστε τους στην κεντρική πλατεία τους ανθρώπους τότε για παραδειγματισμο. Δε ντρέπεστε λίγο;

      • Όχι μόνο αυτοί, που έβαλαν σε κίνδυνο και μενα και αλλους αλλα κι εσυ που τους καλύπτεις. Τι συμφέρον εχεις άραγε.. Αντιπολίτευση; Κάντε την άλλου, εχετε αλλους στίβους, δε χρωστάει τίποτα ο πολίτης που θέλει να ενημερωθεί. όχι μόνο πρόστιμα να τους επιβληθούν πρέπει, αλλα το λιγότερο δημόσια πρώτα να ζητήσουν συγνώμη,

  • Η πρωτιά στους θανάτους και στα κρούσματα στη Δ Μ δεν είναι ούτε από κακή τύχη όπως ατυχώς ειπωθηκε από τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ούτε γιατί οι γουναράδες που ήρθαν από το Μιλανο δεν νοσησαν όπως ισχυρίστηκε ο κ Κοσμιδης στο west προ ημερών . Προήλθε από την αδιφορια η τη διστακτικότητα του κ Κασαπίδη του υπουργείου υγείας και του ίδιου του πρωθυπουργού που δυστυχώς ακόμα δεν ξέρουμε πόσοι εξετάστηκαν ..!!!

    • Οι σουργελοσυριζαιοι απορώ πως ακόμα δεν είπαν φταίει η ή ΝΔ κ για Ιταλία Ισπανία Κίνα Βρετανία Τουρκία Βέλγιο ακόμη κ β Κορέα κλπ!! Επιτέλους βγάλτε τον σκασμό εσείς ή Ελλάδα σιγά σιγά θα πάει μπροστά εσείς νοιαστητε για πακισταν αφγανησταν Αλγερία για ρομα και για ΜΚΟ!!!!

  • ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΜΕΘ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΛΙΝΙΚΗ, ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΘΡΙΖΑ.

  • Επιμένω στο ερώτημα γνωρίζει ο κ Κασαπίδης η οποιοσδήποτε άλλος αρμόδιος κρατικοσ Παράγοντας να μας πει επι τέλους πόσοι και ποιοι (όχι ονομαστικά) επέστρεψαν από την καρδιά του κορονοϊού , τη βόρεια Ιταλία πόσοι έχουν περάσει από τα σχετικά ιατρικά τεστ και τι αποτελέσματα έχουν .; Αυτό γίνεται για ολη την Ελλάδα γιατί όχι για Καστοριά και Κοζάνη .! Έχουμε δικαίωμα σαν πολίτες να μάθουμε .

    • Γιατι δε θες ονομαστικά; Αν σ ένοιαζε και καλά για λογους υγείας,Θα σ ένοιαζε ονομαστικά, για να τους βλέπεις και να τους φτύνεις.
      Φτάνει με τα πολιτικά παιχνίδια σας! Κάντε Τάσος άλλου! Όχι σε άρθρα που διαβάζουμε σε τοπικά κανάλια, φτάνει!

  • Γιάννη μου δεν μπορώ να φανταστώ αν ήταν στην διαχείριση αυτής της κρίσης ο Κ Πολακης η Κ Τασία ο Κ Βαρουφάκης ο Κ Καρανικας κτλ πώς θα ήταν η κατάσταση σήμερα μετά από 42 ημέρες. Βλέπω Ισπανία όπου συγκυβερνούν οι Ποδεμος όπου μία Κοζάνη χάθηκε σε 50 ημέρες τόση ήταν οι νεκροί.Τα συμπεράσματα δικά σας

    • καλχα πολυ σωστα τα λες με τους ασχετους που ανεφερες θα ειμασταν πρωτο θεμα στο πλανητη.Οπως ειμασταν οταν το 2015 ταχα μου διαπραγματευοταν με ολεθρια αποτελεσματα

    • Η Δυτική Μακεδονία πληρώνει το τίμημα της απραξίας του Κασαπιδη. Την αλήθεια λέει ο Γιάννης…

      • Η Δυτική Μακεδονία χρειάζεται ένα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ Νοσοκομείο. Ο σύριζα δεν άνοιξε ούτε μια μεθ στα 4 χρόνια.

      • Ο κασαπιδης ειναι λιγος δεν κανει κοινως συμφωνω απο εκει και περα.Ποια αληθεια λεει ο γιαννης.Με μια λεξη αφαντος αυτο ηταν ο γιαννης αφαντος,ακου λεει την αληθεια ο γιαννης τεσσερα χρονια που ηταν ο γιαννης τι εκανε ο γιαννης τιποτα απολυτως τιποτα.Τι το οτι ανοιγωκλεινε το στομα του στην βουλη και εσυ και εγω το κανουμε αυτο.Δηλαδη αμα ηταν ο γιαννης θα ειχαμε λιγοτερα κρουσματα η πολακης ειναι δυνατων;Αγιο ειχαμε Αγιο ξαναλεω.

        • Ειλικρινά εχετε λυσσάξει με τον Κασαπίδη. Ειναι τόσο φανερό! Εγώ ψήφιζα διαφορετικά τις προηγούμενες φορες, από τότε που αποφάσισα να ψηφίζω ΑΝΘΡΩΠΟ, και όχι κόμμα, αυτον και κανα δυο ακόμα άλλων παρατάξεων που κοιτούν το καλό του τόπου, δεν τους αλλάζω με τίποτα. φτάνει η χολή σας, σας βαρέθηκαμε ακόμη κι εδώ στα σχόλια.

  • Μπραβο Γιαννη τωρα πιο καλα τα πας γιατι μεσα στην βουλη δεν τα λεγες,και επειδη μαλλον ποτε δεν θα τα ξαναπεις εκει μεσα πεστα εδω που εμεις σε καταλαβαινουμε καλυτερα.

  • Φιλαράκια, που αντιπολιτεύεστε τον Γιάννη, πολύ άχυρο σας τάισε ο Κούλης με τα 42 εκατομμύρια που έδωσε στα κανάλια, συν αυτά των περιφερειών, ανέρχονται κοντά στα 60..
    Σε λίγο που θα κόψει τις συντάξεις και τους μισθούς σας θα βελάζετε…Πάρτε στατιστικά στοιχεία για τον κορονοϊό από τις Βαλκανικές Χώρες και τη Ν. Ιταλία και συγκρίντε τα, για να μάθετε τι πέτυχε…Πάντως, πέτυχε να φτιάξει εταιρίες με λαμόγια για μάσκες και να δίνει προμήθεια στα κολλητάρια του, τους κλινικάρχες . Σε λίγο που θα μας πάει σε μνημόνιο τρέξτε να κουρευτείτε για να μην σας γνωρίζουμε…

    • Θανασάκι φαίνεται πώς τώρα χώνεψες και συ τα μπρόκολα που σου τάιζε τόσα χρόνια ο Αλέξης!!!!!

    • Πες τα Χρυσόστομε. Επιτέλους κάποιος ξύπνιος που δεν έχει προσκυνησει τους “σωτήρες” μας, τους υποκινουμενους.Αλλα έτσι είναι, η μειοψηφία, που συνήθως καταλαβαίνει καλύτερα τι γίνεται εκεί έξω, μένει στο περιθώριο. Μας έχουν για συνωμοσιολογους. Οταν θα μας επιβάλουν το εμβόλιο και θα μας κλείνουν μέσα οπότε γουστάρουν, να δω τι θα λένε οι “ξύπνιοι”. Αλλά δε θα φταιει γι αυτους το φερεφωνο ο Μητσοτάκης, θα φταιει ο συμπολιτης που τολμάει και βγαίνει έξω και δε φοράει μάσκα ή που δε θέλει να κάνει το εμβολιο.

    • Κανεναν δεν αντιπολιτευομαι κανεναν ολοι ιδιοι ειναι μαλλον εσυ εισαι υποστηρηχτης του γιαννη και τρως κουτοχορτο.Εγω με κανεναν δεν ειμαι σκεψου λοιπον ποιος τρωει το κουτοχορτο.

    • Φιλαράκι, ο καθένας κρίνεται απ τις επιλογές του κι ο Γιάννης αντιπολιτεύεται μονος του, απ τις πράξεις του,
      Ας μην μασ προκαλούν λοιπόν με αρθρα, σχόλια κλπ,

  • Ευτυχώς ήρθε ο Μητσοτάκης και έσωσε μαζί με εμάς, και κάποιους δικούς του….με κανάλια, εταιρίες για μάσκες, εταιρίες για αντισηπτικά…. Ξέρει ο Άδωνης να τους προστατεύει… όσο για τον Κασαπίδη…. αυτός κι αν είναι άχρηστος… φοβάται μη τυχόν και δυσαρεστήσει κάποιους στην Καστοριά και δεν τον ξαναψηφίσουν….

  • Καλχα συγκρινεις την Ελλαδα με την Ισπανια που εχει τουρισμο μονο το χειμωνά οσο εχουμε εμεις ολο το χρονο.Το χειμωνα πανε μα σου δωσει καμμια κοτουλα ο κασαπιδης.Μιλατε εσεις για το συριζα που πτωχευσατε την Ελλαδα;

      • Φτηνιάρικο είναι το γεγονός ότι πιστεύετε ο, τι σας πασάρουν στην τηλεόραση. Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να αρρώστησε ούτε να πέθανε. Έτσι κι αλλιώς, πλέον, ο κόσμος δεν πεθαίνει από άλλες αιτίες. Όλοι οι θάνατοι από κορονοτετοιο προέρχονται. Έτσι δεν είναι 09:21;;;

      • Φτηνιάρικη είναι η στάση σου να μου χαλάς την ηρεμία μου γιατι θελεις να κανεις πολιτική ενω θελω απλα να ενημερωθώ αντικειμενικά.

  • Μην ξεχνάτε ότι εκτός από μια άσχημη κατάσταση που θα αντιμετωπιζαμε εξαιτίας των φωστηρων του σύριζα θα είχαμε αναγκαστεί να υποδεχτούμε και αρκετές παράνομους μεταναστες. Είμαι σίγουρος ότι και εσύ αισθάνεσαι πολύ χαρούμενος που δεν εισασταν κυβέρνηση, γιατί από όλους αυτούς που συζητάμε δεν θα ειμασταν και όλοι. Όσο για αυτούς που φωνάζουν να τους δω τώρα που έχουν την ελευθερία τους τι θα κάνουν… Μήπως είναι πιο κότες από όλους μας;

    • Καλά εσύ δεν πήρες χαμπάρι ότι κάθε μέρα εισέρχονται στην Ελλάδα παράνομοι μετανάστες; Μόνο Σκαι βλέπεις;

      • Με το σύριζα θα τους κάναμε και υποδοχή, χώρια που θα τους πηγαίναμε και για ηλιοθεραπεία

        • Το ότι στα Σκοπια τα κρούσματα ήταν σαν να έχουμε άλλη μια Ιταλία από πάνω μας, οπως έλεγαν καποια αντικειμενικά ΜΜΕ, το πέρασαν ετσι και αυτό.. Τουλάχιστον ευτυχώς ευτυχώς επιασαν τον Ζέεντορφ αν πριν αμολήσει τους 20.000 αρρωστους ενω καθόμασταν σπίτια μας. Όχι Κούλης, Μεταξάς χρειάζεται να βάλει τάξη σ αυτό το χαλι που έχει γίνει η Ελλάδα.
          Αλλα τέτοιοι που γίναμε, τέτοια μας αξίζουν,

  • Ο εμφύλιος δεν τέλειωσε ποτέ, όπως προκύπτει απ’ το σχόλιο του Θεοφύλακτου και τα σχόλια των από κάτω.

    Ότι η Ελλάδα έχει τα χάλια της και χρεοκόπησε επειδή μας κατακλέβουν, προφανώς καμιά σημασία δεν έχει.

    Ότι ο Ευρωπαϊκός Νότος πενθεί νεκρούς επειδή η Γερμανία έχει μαζέψει όλο το παραδάκι, ούτε κι αυτό έχει σημασία.

    Εκεί, να τρώγεστε μόνο ξέρετε!

  • ΓΙΑΝΝΗ ΝΕΚΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

    • Συμφωνώ απόλυτα κύριε Καραγιάννη. Από τους λίγους αξιόλογους ανθρώπους που δεν έχουν πιστέψει τα παραμύθια των πολιτικών και της τηλεόρασης. Αλλά εμείς είμαστε ψεκασμενοι, το ξέχασα, δεν έχουμε δικαίωμα να εκφράζουμε άποψη. Μόνο οι προσκυνημενοι μπορούν να μιλάνε.

  • Aσε μας ρε,ευτυχως δεν κυβερνατε εσεις,εκει να εβλεπες τη πρωτια που θα ειχαμε πανευρωπαικα.Ειστε και θα ειστε παρελθον.

  • Ειναι ντροπη κ.Θεοφυλακτε χωρις να λετε το πως και το γιατι καταληγετε σε αυτο το συμπςρασμα

  • Πείτε μου, ειναι δυνατον να είμαστε πρωτοι σε θανατους στην Ελλάδα, να το λεει ο ίδιος ο Χαρδαλιάς, και καποιοι ακόμη να επιχαιρουν με αυτή την κατάσταση??? Αντι να απαιτήσουμε να ερθουν οι ομαδες του ΕΟΔΥ και να κανουν πολλα tests στην περιοχή μας ώστε να δούμε που βρισκόμαστε, ακόμη τα κουκουλώνουμε? Που είναι ο περιφερειάρχης? Που είναι οι δήμαρχοι?? Ανύπαρκτοι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.