kozan.gr: Mωμόγερος Πρωτοχωρίου, σε μορφή Playmobil, από την PlaymoGreek 

3 Μαΐου 2020
22:05

Όπως γράφει στο προσωπικό της προφίλ στο facebook η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Πρωτοχωρίου, Έφη Κατσόγιαννου Τριανταφύλλου:

“Ποιος είπε ότι η καραντίνα θα σταματούσε τη διάθεση μας να συνεχίσουμε τις όμορφες δράσεις;

Σας παρουσιάζουμε το νέο μέλος του Συλλόγου μας , που δημιουργήθηκε από την PlaymoGreek για τον Πολιτιστικό & Λαογραφικό Σύλλογο Πρωτοχωρίου!

Οι Μωμόγεροι έχοντας ρίζες στην Αρχαία Ελλάδα, περνώντας απ’ όλους τους σταθμούς της Ιστορίας και φτάνοντας στο Δήμο Κοζάνης μετά τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου αποτελούν το δρώμενο των δρωμένων !

Υ.Γ Το δρώμενο των Μωμόγερων που λαμβάνει χώρα την περίοδο του δωδεκαήμερου των Χριστουγέννων, ενεγράφη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδος και στον Αντιπροσωπευτικό Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας (UNESCO)!”

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.