Συγχαρητήρια από την Δημοτική Κίνηση Κοζάνη – Τόπος να Ζεις σε ΑΕΠ & Φ.Σ. Κοζάνης

3 Μαΐου 2020
23:44

 

Η Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη Τόπος Να Ζεις” συγχαίρει την ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ για τη σπουδαία πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής που οδήγησε στην άνοδο της. Είναι τιμή για την περιοχή να έχει εκπροσώπηση στις υψηλές κατηγορίες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην μεγάλη αυτή προσπάθεια, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τη διοίκηση και τον κόσμο.

Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε το Φ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ για την άνοδο στη Γ΄Εθνική και ευχόμαστε πολύ σύντομα να βρεθεί εκεί που επιβάλλει η ιστορία της ομάδας .

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όλες τις ομάδες της Κοζάνης, που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κοζάνης για τον καλό αγώνα, που έδωσαν.

Η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη για όλους τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους, που θα χρειαστούν περισσότερο από ποτέ τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Ας είμαστε δίπλα τους.

Ένα σχόλιο

  • Χωρις σχιλια,γιατι η κινηση ορι και να ειπωθει κανενα ενδιαφερον δεν εδειξε ουτε βοηθησε το ποδοσφαιρο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.