Οι «HJ15 της AHEPA Κοζάνης» έδωσαν Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης

4 Μαΐου 2020
08:10

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε η χώρα μας έχει περιέλθει σε μια κρίσιμη περίοδο λόγω του covid 19.

Επίσης όλοι γνωρίζουμε ότι το δημόσιο σύστημα υγείας, οι άνθρωποι με τις πράσινες φόρμες, οι άνθρωποι με τις άσπρες φόρμες αλλά και όλο το υπόλοιπο προσωπικό του συστήματος υγείας, οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής κάνουνε υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε ν΄ανταπεξέλθουν σ΄αυτή την άνευ προηγουμένου κατάσταση με όσο καλύτερο τρόπο μπορούν ώστε η επόμενη μέρα να μας βρει όλους όρθιους, υγιείς και να ξανασυναντηθούμε όλοι μαζί.

Μπορούμε να πούμε πως είμαστε από τους τυχερούς διότι η κυβέρνηση αντιλήφθηκε γρήγορα τι μπορεί να συμβεί, ακούγοντας τις εισηγήσεις των ειδικών, και νωρίς, σε σχέση με άλλες χώρες πήρε τα αναγκαία μέτρα ώστε να προλάβουμε την εξάπλωση του κορονοιού και βέβαια και οι πολίτες οι οποίοι στην πολύ μεγάλη πλειοψηφία τους, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων με ευλάβεια τήρησαν αυτά τα μέτρα ώστε να έχουμε σήμερα αυτά τα αποτελέσματα.

Όμως η έλλειψη κάποιων προϊόντων, λόγω της συνεχιζόμενης αύξησης των κρουσμάτων κάνει επιτακτική την ανάγκη βοήθειας προς τις υπηρεσίες υγείας.

Έχουμε χρέος να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας σ΄αυτή τη δύσκολη στιγμή που οι αντοχές δοκιμάζονται καθημερινά σε πρωτόγνωρα δεδομένα.

Η περιοχή μας, η περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, η περιοχή της Κοζάνης είναι η περιοχή η οποία χτυπήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή.

Ο άξονας Καστοριά – Βόιο – Πτολεμαΐδα – Κοζάνη έχει ποσοστιαία τα περισσότερα κρούσματα και τους περισσότερους θανάτους από άλλες αντίστοιχες περιοχές.

Τα μέσα Ατομικής Προστασίας και οι υπόλοιπες υποδομές στα Νοσοκομεία μας είναι απαραίτητα περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Το προσωπικό στα Νοσοκομείο μας και σε όλες τις δομές υγείας δουλεύουν με θυσία και αυταπάρνηση για να περιθάλψουν και να σώσουν συνανθρώπους μας.

Το Τμήμα μας (District 25 – Hellas ‘’IOANNIS TRANTAS’’- HJ15 – KOZANI WEST MACEDONIA) αντιλαμβανόμενο τις στιγμές και κατανοώντας τους στόχους της Οργάνωσης και προκειμένου να συμβάλει στο δύσκολο έργο του ιατρικού νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού του Νοσοκομείου μας το οποίο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση του κορωνοϊού και να βοηθήσει το εθνικό μας σύστημα υγείας τις μονάδες υγείας και το προσωπικό της περιοχής μας παρέδωσαν σήμερα Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) άμεσα αναγκαίων για την σωστή και ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου μας.

Με αυτή μας την πρωτοβουλία ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους υπόλοιπους φορείς και ιδιώτες της περιοχής μας και στεκόμαστε δίπλα στο προσωπικό του Νοσοκομείου σε αυτόν τον αγώνα που καθημερινά δίνουν.

και αυτή η δοκιμασία θα μας βρει ενωμένους, δυνατούς και νικητές!!!!!!

 

Ένα σχόλιο

  • WEST MACEDONIA ειναι το νοσοκομειο Κοζανης μονο. Σωστα?
    Αλλα νοσοκομεια δεν υπσρχουν. Και εαν τυχον υπαρχουν ισως κακος , και σιγουρα δεν εχουν αναλογες αναγκες.Παλι Σωστα?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.