Γ. Καραβασίλης: “ΕΚΛΕΙΣΕ, ο γίγαντας ΔΕΗ ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ, τεράστιες επιπτώσεις και όμως καμία αντίδραση”

5 Μαΐου 2020
07:40

Τo σπίτι του γείτονα καίγεται, οσονούπω έρχεται και η σειρά μας!!!

Ένας φίλος μου λέει, Μη Φωνάζεις άστους κοιμούνται, θα τους ξυπνήσεις, σκέπασε τους.

Πρέπει να είναι έτσι???

Μία κοινωνία σε αφασία, έντονος και αναίτιος κομματισμος, Τοπική Αυτοδιοίκηση σε Ομηρία Αδωνη,,,,,,,,

ΕΚΛΕΙΣΕ, ο γίγαντας ΔΕΗ ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ, τεράστιες επιπτώσεις και όμως καμία αντίδραση. Παραγωγικές θέσεις εργασίας χάνονται, εργολαβικες θέσεις χάνονται, οχταμηνα εξαφανιζονται, οικονομικά προβλήματα πάρα πολλά,Τηλεθέρμανσεις στο έλεος, ανάπτυξη στο τέλμα, ανοιχτά Ορυχεία με προβλήματα στο περιβάλλον!!!

Και όλα αυτά στο Βωμό, του άμεσου Κέρδους, του φυσικού αερίου, ορυκτό που επίσης ρυπαίνει γιατί άραγε???

Όλα εναρμονισμενα στις δήθεν αποφάσεις της ΕΕ, που υλοποιούνται με τις ευλογίες της κυβέρνησης. Όλα με απίστευτη ταχύτητα να προλάβουμε τις χρηματοδοτησεις του ΕΣΠΑ 2019-2020 γιατί μετά το 2023 απαγορεύεται να χρηματοδοτούνται ορυκτά!!!

Κλείνουμε χωρίς να δημιουργούμε συνθήκες και υποδομή για κάτι εν μέρη ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ,στην περιοχή,,,

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ, οι Γερμανοί, λιγότερο οι Γάλλοι, ελάχιστα κάποιοι άλλοι.

Όλοι όμως έχουν ένα κοινό, πουλάνε και εμείς θα αγοράσουμε, εξοπλισμούς μηχανήματα, κλείνουν καταστρέφουν εργοστάσια, για να ανοίξουν νέα που τους προσφέρουν εύκολο και άμεσο κέρδος!!!

ΚΑΙ Εμείς οι κοινωνίες που δώσαμε τα πάντα στον εξηλεκτρισμο της χώρας τι περνουμε,,,,,,

Ερήμωση, Ανεργία, φτώχεια και υποτίμηση της περιουσίας μας, της ΓΗΣ μας!!!
ΔΕΗ και θυγατρικές επιχειρήσεις, Είναι Στρατηγικής Σημασίας και δεν Πουλιούνται, θα έρθει καιρός που θα το πληρώσουμε, με χρυσάφι…
ΕΟΡΔΑΙΑ, ΚΟΖΑΝΗ, έρχεται και η σειρά μας!!!

ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ……

Το Ελάχιστο για μια τεράστια επιχείρηση ΔΕΗ που η μεγάλη πλειοψηφία της περιοχής, έφαγε ψωμί σπούδασε παιδιά και δεν πρέπει να είναι ΑΧΑΡΙΣΤΗ!!!

22 σχόλια

  • ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ?ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ?ΕΣΕΙΣ ΜΑΘΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΑΧΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ.ΤΕΡΜΑ Ο ΛΙΓΝΙΤΗΣ.ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ.

  • …..έντονος και αναίτιος κομματισμος, ….

    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ μόνο που η κομματοκρατία δεν είναι φαινόμενο τωρινό.

  • ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΚΟΥΛΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑ ΕΥΝΟΟΥΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

  • Σε λίγο όταν ακουμπάμε το δάχτυλο στον διακόπτη για ρεύμα θα καίγεται τότε θα δείτε την αξία της ΔΕΗ.

  • Οταν η τεχνολογια καλπαζε Γιαννη εσεις κατεβαινατε με τη ΓΕΝΟΠ στα μπουζουκια και στα ακριβα ξενοδοχεια και δεν κοιτουσατε να κανετε κατι για να εξελιχθει η επιχειρηση. Δηλαδη τι ηθελες να συνεχισει μια μοναδα του 1960 να λειτουργει; Εσυ γιατι δεν καβαλας αμαξι του 1960;

  • Βαρεθήκαμε να τον ταΐζουμε αυτόν τον γίγαντα Και επειδή ήταν πολύ καλομαθημένος έτρωγε πάρα πολύ , είχε πολλούς συνδικαλιστές να τον ταΐζουν και έπαιρνε και για το σπίτι . Είμαι σίγουρος πως ο αθηναίος ο Θεσσαλονίκης κλπ δεν θα στεναχωρηθούν καθόλου . Και εάν γίνει όπως με τον ΟΤΕ επιτέλους θα έχει εξυπηρετήσει ο κόσμος και θα πληρώνει και λιγότερα . Θυμάστε όταν ο ΟΤΕ ήταν κρατικός ? Πήγαινες να πληρώσεις τον λογαριασμό και πίστευαν ότι θα έπρεπε να τους πεις και ευχαριστώ

    • Αυτό με τον ΟΤΕ να είναι το μετρό σύγκρισης των πάντων πλέον δεν πιάνει.
      Δεκαετίες πριν εφάρμοσαν τίς οπτικές ίνες και η εξέλιξη μετά από αυτό είναι η σημερινή
      Για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας αυτό που έγινε είναι τά πυρηνικά εργοστάσια όσο για τίς εναλλακτικές μορφές αυτές δεν μπορούν να καλύψουν την ζήτηση

  • Ακου γιγαντας,ο αης αμυνταιου λειτουργει απο το 1988,ο αης καρδιας το 1977 μιλαμε για σαπακια και απαρχαιωμενες μοναδες. Δεν θελατε την μικρη δεη οπου θα επαιρνε η δεη 1.500.000.000δις και θα εκσυχρονιζε αμυνταιο και καρδια.Πιστεψατε στον τσιπροκιο οτι θα σας εσωζε!!! Τωρα ειναι αργα για δακρυα!!!

    • Η διάρκεια ζωής των λιγνιτικών/ανθρακικών μονάδων παντού στον πλανήτη είναι τουλάχιστον 50 χρόνια. Στις χρονολογίες που αναφέρεις πρόσθεσε το 50 για να δεις μέχρι πότε μπορούν να πάνε οι μονάδες.

      Όσο για τις τιμές του ρεύματος, αυτές διπλασιάστηκαν μέσα σε 10 χρόνια λόγω ιδιωτών, διάσπασης της ΔΕΗ σε τρία κομμάτια, λόγω κόστους φυσικού αερίου, λόγω των δήθεν ΑΠΕ και λόγω των διάφορων φόρων πάνω σε φόρους.

  • Κάνοντας την αυτοκριτική ίσως σε ορισμένα να έχετε δίκιο. Όποιος αγωνίζεται κάνει και λάθη. Μια ζωή στους αγώνες για κάτι καλύτερο, ΑΕΒΑΛ, ΜΑΒΕ, ΕΛΣΙ, Υγεία, περιβάλλον, τοπικός πόρος, παντού με όρους κοινωνίας και απέναντι σε άλλες τις κυβερνήσεις, και τις πολιτικές που μας πλήττουν. Για όσους με γνωρίζουν πλην ελαχίστων φιλικών συναντήσεων, δεν μου αρέσουν τα μπουζούκια. Αλλά είμαι Παρόν με αγώνες με ανιδιοτέλεια. Ευχαριστώ….

  • ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.Η ΔΕΗ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ.ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ,ΣΤΟ ΛΑΟ.Ο ΛΑΟΣ ΕΞΕΛΕΞΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΤΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ Η ΓΕΝΟΠ.ΕΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

  • Καλά τα λέει ο ανθρωπος. στο θέμα είναι το λάθη έγιναν ή τι γίνεται από δω και πέρα; Ότι ο Ελληνας είναι που συνεχως χάνει, και τρώει ο ξενος;
    Ξυπνηστε, και ενωθείτε, σε όλα τα θέματα προτού είναι αργά.
    Αυτό νομίζω λέει και ο αρθρογραφος.
    Και κάτι τελευταιο, όταν σχολιάζετε εχετε υπόψιν ότι τα βλέπουν και
    οι γράφοντες, και εφόσον κάνετε κακή κριτική πρώτα βουτήστε τη γλώσσα στο μυαλό και μετά γραφετε. Και κυριως, να εχετε τα κότσια να μιλάτε επώνυμα.
    Μιλάω για όλα τα άρθρα, για ολα που έχουν να μας διδάξουν κάτι, και η κακία κι η καχυποψία απ τους περισσότερους εστιάζει στα κακά, κι όχι σ αυτά που πρέπει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.