X. Eλευθερίου: “Πρέπει ΤΩΡΑ που θα ανοίξουν τα τοπικά μαγαζιά να τα στηρίξουμε γιατί ΤΩΡΑ είναι η μεγάλη ώρα για την τοπική οικονομία”

6 Μαΐου 2020
00:44

Οι μέρες που έρχονται είναι οικονομικά δύσκολες.

Ο Δήμος μας προκειμένου να τονώσει την τοπική αγορά μετέφερε όλα σχεδόν τα διαθέσιμά χρήματά του στους προμηθευτές του.Η οικονομική επιτροπή του Δήμου έχει πάρει ήδη απόφαση για μεταφορά στο ΝΠΔΔ ποσό 120.000 ευρώ και 90.000 ευρώ στη Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου για εξόφληση προμηθευτών.Αν προσθέσουμε ότι και ο Δήμος Βελβεντού θα πρέπει να δώσει το ποσό που αντιστοιχεί στα δικά του χρέη τότε και το ΝΠΔΔ αλλά και η Κοινωφελής Επιχείρηση θα εξοφλήσουν όλα τους τα χρέη και θα είναι έτοιμα να διαχωριστούν από τον Δήμο Βελβεντού χωρίς οικονομικά βάρη από το παρελθόν.

Η προσπάθεια της νέας δημοτικής αρχής είναι να “μοιράσει την φτώχεια της” σε όλους τους τοπικούς προμηθευτές. Το ίδιο πρέπει να κάνει και ο κάθε Δημότης.

Πρέπει ΤΩΡΑ που θα ανοίξουν τα τοπικά μαγαζιά να τα στηρίξουμε γιατί ΤΩΡΑ είναι η μεγάλη ώρα για την τοπική οικονομία.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!!!

Υ.Σ.Στην φωτογραφία η κατανομή όλων των καυσίμων του Δήμου σε όλα τα τοπικά πρατήρια που δέχθηκαν να προμηθεύσουν με καύσιμα το Δήμο μας.

 

8 σχόλια

  • Χαχαχα γιατί έχει προμηθευτεί ποτέ κανείς καύσιμα στον δήμο από την……Κοζάνη;
    Βάλε και τον πίνακα αναθέσεων σε δικηγόρους! Σε λογιστές! Σε ορκωτούς!

      • ΠΑΝΤΩΣ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΦΥΟΛΟΓΟΣ ΓΕΦΥΡΟΛΟΓΟΣ!

  • Ο δήμος Σερβιων έχει δώσει στον δήμο Βελβεντού όσα οφείλει; Άντε που θα μιλήσεις για Βελβεντό!!!!

  • ναι συμφωνουμε . θα πρεπει να κοπει η κακη συνηθεια ν αγοραζουμε τα παντα απ το internet και τα eshops. ή μηπως αυτη η νεα ταξη πραγματων μας αναγκασει να σκεφτουμε την εναλλακτικη εργασια?

  • Αντί να μοιράσει πλούτο ο Ελευθερίου μοιράζει φτώχεια. Α ρε κατακαημένα Σέρβια τι δήμαρχος σας έτυχε. Αυτός που θα έφερνε τους 200 επιστήμονες στα Σέρβια. Αυτός που γίνεται και γίνεται, και τελικά τίποτα δεν γίνεται.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.