kozan.gr: Άλογο στην οδό Μακρυγιάννη στην Κοζάνη (Βίντεο & Φωτογραφία)

6 Μαΐου 2020
07:18

 

Άγνωστο πως άλλα ένα άλογο βρέθηκε να κυκλοφορεί τα μεσάνυχτα στην οδό Μακρυγιάννη στην Κοζάνη. Ευτυχώς αυτό δε διήρκεσε πολύ, καθώς, όπως φαίνεται και στο βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης του kozan.gr, ο ιδιοκτήτης του προφανώς, ειδοποιήθηκε και το περισυνέλεξε.

 

Ένα σχόλιο

  • Άλογα, Αρκούδες, Λύκοι, Αγέλες με αδέσποτα. Μόνο ο Godzilla και ο King-Kong μένουν να εμφανιστούν στις πόλεις και στα χωριά του Νομού Κοζάνης για να δέσει το ανέκδοτο. Όσον αφορά τα άγρια ζώα σκέφτομαι να υιοθετήσω μία αγέλη από αγριόσκυλα (ναι αυτά της Αφρικής) και να τα βγάζω βόλτα όπως τους σκυλοβοσκούς της Πτολεμαΐδας στην περιοχή του καναλιού και μέσα στην πόλη. Δεν έχω δικαίωμα; Και εάν κάποιος μου πει ότι δεν έχω μήπως είναι ρατσιστής απέναντι σε εμένα και στα αγριόσκυλα; Ποια η διαφορά μου με τους γνωστούς-αγνώστους σκυλοβοσκούς (άντρες και γυναίκες) που κάνουν το ίδιο θέτοντας μικρά παιδιά, γέροντες και γυναίκες σε καθημερινούς κινδύνους; Η αστυνομία και οι αρμόδιοι παντελώς απόντες, δεν εφαρμόζουν κανέναν νόμο και μάλιστα περιπαίζουν όποιον προσπαθεί να βρει το δίκιο τους!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.