Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: Αρχίζουμε μαζί, στηρίζουμε την τοπική αγορά

7 Μαΐου 2020
07:52

 

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: Αρχίζουμε μαζί, στηρίζουμε την τοπική αγορά.

 

5 σχόλια

  • ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ

    • Πολύ σωστά , υπάρχουν επιχειρηματίες που στις δύσκολες στιγμές βοήθησαν νοσοκομεία – ΕΚΑΒ και υπάρχουν και αρκετοί που σφύριζαν αδιάφορα . Τώρα ήρθε η σειρά μας βοηθήσουμε η να σφυρίξουμε αδιάφορα

  • Ναι ναι θα σας στηρίξουμε να βγάλετε από τη μύγα ξυγκι.
    Λες και δεν έχει τρόπο ο κόσμος να συγκρίνει τιμές και εξυπηρέτηση σε άλλους νομούς.
    Οι επαγγελματίες στην Κοζάνη είναι μετρημένοι!!!
    Το κακο είναι ότι ταιζουμε και πολλούς αγενείς τεμπέληδες βολεμενους!

  • Όσες φορές εμπιστεύτηκα την τοπική αγορά για αγορές άνω των 300 ευρώ, το χω μετανιώσει. Υπερχρεωνουν και νομίζουν ότι σε κοροιδευουν.. Ντράπηκα πολλές φορές για λογαριασμό τους, και τελευταία κάνω τις μεγαλύτερες αγορές χωρίς συναισθηματισμους αλλά μόνο με έρευνα αγοράς μέσω ίντερνετ. Και για να μη βιαστεί κάνεις, after sales service μηδενικό..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.