Το σκίτσο ενός ιού (a sketch of a virus) στην πόλη της Κοζάνης (του Α. Βρεττάκου)

7 Μαΐου 2020
07:58

 

Η φωτογραφική αυτή εργασία αποτελείται από φωτογραφίες της περιόδου καραντίνας του covid-19 στην πόλη μου την Κοζάνη. Οι εικόνες αυτές έχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως είναι το πολύ υψηλό κοντράστ, για αυτό και τις αποκαλώ στον τίτλο της εργασίας σκίτσα, όπως επίσης ότι είναι τραβηγμένες στους δρόμους της πόλης, και ότι τα πλοκάμια της αόρατης απειλής του ιού ταυτίζονται με τα δένδρα που αναπτύσσονται γύρω από ανθρώπους και κτήρια. Είναι μια εργασία που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

A. Bρεττάκος

 

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.