Τα πόθεν έσχες για το 2019 (χρήση 2018) των 5 βουλευτών της Π.Ε. Κοζάνης

11 Μαΐου 2020
13:00

Τα πόθεν έσχες για το 2019 (χρήση 2018) των 5 βουλευτών της Π.Ε. Κοζάνης.

 

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Δήλωση
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Δήλωση
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Δήλωση

 

ΒΕΤΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ Δήλωση

23 σχόλια

  • Αυτο που εχει ενδιαφερον ειναι ο βουλευτης Παπαδοπουλος που ειναι υποτιθεται απο Κοζανη-Πτολεμαιδα δεν εχει κανενα ακινητο στις πολεις αυτες παρα μονο στην Αθηνα-Αττικη!! Κατα τα αλλα ειναι βουλευτης Ν.Κοζανης με συμφεροντα αλλου!! Χαχαχ μπραβο μπραβο!!

      • Και η κυρία Βρυζίδου ήταν δήμαρχος εκεί κάπου στην Εορδαία με μόνιμη κατοικία Κοζάνη, και ο κύριος Αμανατίδης καλύπτει γεωγραφικά την επαρχία Σερβίων με μόνιμη κατοικία Κοζάνη (και έτσι δεν μπορέσαμε να έχουμε έναν Σερβιώτη στο ψηφοδέλτιο). Σε κάθε περίπτωση δεν μας νοιάζει που μένουνε μας νοιάζει τι κάνουνε για τον τόπο και μόνο.

        • Ο Δακής που έχασε από έναν πονηρό το χρισμα? Δεν είναι άδικο να μην του δοθεί μια ευκαιρία…

        • Φυσιλα καιμας νοιαζει που μενουνε. Δρν καταλαβαινεις το γιατι; Εχει νανκανει με το κατα ποσο θα προσφερουν. Και τι μπορουν μα προσφερουν αυτοι πλακα μας κανεις;; Τιποτα απολυτως!!

  • Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους βουλευτές να καταθέσουν στα δημόσια έσοδα το μισό μισθό τους…τώρα καταλαβαίνουμε ότι όταν έχεις κινητή και ακίνητη περιουσία 1.000.000 ευρώ που προήλθε από μισθωτή εργασία στο δημόσιο είναι δύσκολο να δώσεις κάτι…

    • Νομίζω ότι αν κάποιος εργάζεται επί 30 χρόνια και με μισθό 25.000 ευρώ θα είχε συγκεντρώσει 750.000 ευρώ…αν φυσικά δεν ξόδευε καθόλου χρήματα.

  • Kαλά μπορεί κάποιος να βγει βουλευτής αν δεν έχει λεφτά να ρίξει; αυτοί είχαν, έχουν και θα τ’αυγατήσουν περισσότερο

  • ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ,ΜΟΝΤΕΛΑ,ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΠΑΝΕΛΙΣΤΕΣ,ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ 50 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΤΩΡΑ!ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ; ΟΥΔΕΜΙΑ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.