kozan.gr: Κοζάνη: 34χρονος υπέστη ανακοπή κι οι γιατροί/καρδιολόγοι του Μαμάτσειου κατάφεραν να τον επαναφέρουν – Διεκομίσθη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

19 Μαΐου 2020
14:31

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, οι γιατροί καρδιολόγοι του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες, για περισσότερο από μία ώρα, κατάφεραν να επαναφέρουν έναν 34χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι στο νοσοκομείο, έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς. Προηγουμένως, πριν φτάσει στο Μαμάτσειο, κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ (Τομέας Κοζάνης), μαζί με γιατρό, μετέβησαν στην οικία του 34χρονου εφαρμόζοντας το πρωτόκολλο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης, με απινίδωση και διασωλήνωση. Ο 34χρονος, εν τέλει, μετά και τη φροντίδα των γιατρών στο Μαμάτσειο, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης (Παπαγεωργίου) για περαιτέρω νοσηλεία. Ευχόμαστε  όλα να πάνε καλά κι ο 34χρονος να επιστρέψει υγιής.

kozan.gr

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.