Θερινά μαθήματα προετοιμασίας για το σχολικό έτος 2020-2021 από το φροντιστήριο Πρίσμα στην Κοζάνη

25 Μαΐου 2020
09:00
Κανένα σχόλιο

Στο Φροντιστήριο Πρίσμα εδώ και χρόνια ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των μαθητών, μεταδίδοντας τους την εμπειρία και τη γνώση που κατέχουμε με υπευθυνότητα. Θεωρούμε πως η επιτυχία στις εξετάσεις βρίσκεται στην σωστή, οργανωμένη και έγκαιρη προετοιμασία.

Η θερινή προετοιμασία ενός μαθητή πριν αυτός ξεκινήσει την Γ΄ Λυκείου θεωρείται πλέον απαραίτητη γιατί:

  • Ο μαθητής έχει τον απαιτούμενο χρόνο για ουσιαστική προσέγγιση και κατανόηση της εξεταστέας ύλης.
  • Η ύλη ολοκληρώνεται νωρίς ώστε να γίνουν οι απαραίτητες επαναλήψεις. Αυτό δίνει στον μαθητή την απαραίτητη αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε θέμα.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν πως η προετοιμασία για το σχολικό έτος 2020-2021 ξεκινά τη Δευτέρα 1η Ιουνίου. Οι εγγραφές για τα θερινά τμήματα προετοιμασίας έχουν ξεκινήσει.

Αξιοποιήστε ποιοτικά το χρόνο σας και εγγραφείτε στα θερινά μας τμήματα προετοιμασίας για τη Γ΄ Λυκείου.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ Καθημερινά 16:00 – 20:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461040435

Θεωρείται αυτονόητο ότι η λειτουργία του Φροντιστηρίου μας θα είναι απόλυτα σύμφωνη με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. και του Υπουργείου Παιδείας.

Ακολουθήστε μας https://www.facebook.com/prismakozani

https://www.instagram.com/prismakozani/

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.