kozan.gr: Ώρα 07:30 π.μ.: Λίγο τ’ ότι δεν επαρκούν τα καλάθια απορριμμάτων, λίγο τ’ ότι κάποιοι έχουν την κακή συνήθεια να παρατούν τα σκουπίδια τους όπου βρουν, αυτή είναι η εικόνα του κεντρικού πεζόδρομου της Κοζάνης, λίγο πριν αναλάβουν δράση τα συνεργεία του Δήμου (Φωτογραφίες)

25 Μαΐου 2020
07:43

 

Λίγο τ’ ότι δεν επαρκούν τα καλάθια απορριμμάτων, λίγο τ’ ότι κάποιοι έχουν την κακή συνήθεια να παρατούν τα σκουπίδια τους όπου βρουν, αυτή είναι η εικόνα του κεντρικού πεζόδρομου της Κοζάνης, σήμερα Δευτέρα 25/5, λίγο πριν αναλάβουν δράση τα συνεργεία του Δήμου.

 

 

4 σχόλια

  • Είναι που είναι λίγα τα καλάθια για τα απορρίματα, είναι που είναι και η νοοτροπία μας να τα πετάξω…. δε θέλει και πολύ. Θα πρέπει να τοποθετηθούν περισότεροι κάδοι, γιατί χρόνια τώρα, από την κατασκευή τής πλατειας, βλέπουμε ότι υπάρχει αυτό το φαινόμενο. Δεν είναι δυσκολο να προσπαθησουμε όλοι.

    • Δεν υπάρχει δικαιολογία και δεν πρέπει να τους δίνουμε δικαιολογία, στα 100 μετρα έχει μεγάλους κάδους. Ας μαζεψουν στις σακουλιτσες τους τα σκουπιδια τους και ας τα πάνε στους μεγάλους κάδους να τα πετάξουν. Παίδια έως 20 χρονών είναι μπορούν να περπατήσουν.

  • Όσα καλάθια και να είχαμε, το κεφάλι αυτών των ανθρώπων θα είναι πάντα άδειο
    Εάν δεν έχει καλάθι άδειο, ΔΕΝ πετάω τα σκουπίδια μου κάτω.
    Εκτός και εάν είμαι ζώο.
    Απλό;
    Και όμως Πολύ δύσκολο

    ΜΗΝ αναζητείτε δικαιολογίες λοιπόν ότι δεν υπάρχουν καλάθια και τους χαϊδεύετε τα αυτιά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.