kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Οι σημαίες στο γραφείο του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

2 Ιουνίου 2020
07:38

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, η προμήθεια μίας ελληνικής σημαίας, μίας ευρωπαϊκής σημαίας, δύο μεταλλικών βάσεων και δύο ξύλινων κονταριών, συνολικής αξίας 310 ευρώ, για το Γραφείο του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Γ. Γρηγοριάδη προκάλεσαν την αντίδραση του Περιφερειακού Συμβούλου της αντιπολίτευσης Γ. Χριστοφορίδη, ο οποίος στην προηγούμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής καταψήφισε τη συγκεκριμένη δαπάνη με το σκεπτικό ότι ο Εκτελεστικός Γραμματέας δεν είναι πολιτικό πρόσωπο αλλά στην ουσία ένας υπάλληλος. “Δεν θα δεχτεί κάποιον Πρέσβη στο γραφείο του, ώστε να είναι απαραίτητο να διαθέτει σημαίες κτλ.”, υποστήριξε ο κ. Χριστοφορίδης θεωρώντας, εμμέσως, πλην σαφής, άσκοπη τη συγκεκριμένη δαπάνη.

Η Χύτρα

 

 

5 σχόλια

  • ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΣ ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

  • Α τι είναι αυτά που γράφεται, υπάρχει τιμή για το εθνικό σύμβολο, η αξία του είναι ανυπολόγιστη.
    Τι θέλετε ο κύριος Ε Γ να βάλει στο γραφείο του σημαιάκι από την παρέλαση.
    Έλεος πια με την κριτική στα πάντα. Για το εθνικό σύμβολο μιλάμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.