kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Μουρμούρα – κι εντός της “Κίνησης” – για το “λευκό” του Χ. Κουζιάκη

2 Ιουνίου 2020
07:35

 

Μπορεί η “Δημοτική Κίνηση Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” να έθιξε, ενδελεχώς, το θέμα της θεατρικής καλοκαιρινής παραγωγής με τίτλο ¨Αχ Έρωτα¨ προϋπολογισμού 150.473,60 ευρώ του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης, χαρακτηρίζοντάς την – με ανακοίνωσή της –  ως μία από τις ακριβότερες παραστάσεις στην ιστορία του, υποστηρίζοντας πως σε μία περίοδο, που λόγω των μέτρων καταπολέμησης του κορωνοϊού, είναι δεδομένη η οικονομική αποτυχία του εν λόγω εγχειρήματος, με έλλειμμα που μπορεί να φτάσει στο ύψος των 100.000 ευρώ, ωστόσο ο εκπρόσωπός της στο Διοικητικό Συμβούλιο, Χ. Κουζιάκης, δεν καταψήφισε την έγκριση του προϋπολογισμού της παραγωγής αλλά ψήφισε “λευκό”. Το “λευκό” του Χ. Κουζιάκη  σχολιάστηκε, “χαμηλοφώνως”, στο παρασκήνιο κι από μέλη της “Κίνησης”, χωρίς να δοθεί περισσότερη έκταση κι αυτό για να μην ‘αναθερμανθεί” ένας νέος κύκλος αντιπαράθεσης εντός του συνδυασμού, που θα δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα. Ωστόσο, πολλοί μιλούν περί “λευκού” ατοπήματος του Χ. Κουζιάκη.

Η Χύτρα

13 σχόλια

  • Και καλά έκανε. Και ήταν αυτός που έβγαλε το θέμα και μπράβο του. Τώρα αν κάποιοι ενοχληθηκαν, ξύδι.

    • Να ψηφιζε κατά και όχι λευκο. εκανε τον κουκο μπουφο μονο λογια και την ωρα της πραξης λευκο. εξεθεσε την κινηση που ειχε άλλη ξεκαθαρη αποψη

  • Πάλι καλά. Τουλάχιστον αυτός κάνει και λίγη αντιπολίτευση έστω και με λευκό, οι άλλοι που ψηφίζουν σε ολα ναι τι πρέπει να πουν?

  • Μπράβο στον Κουζιάκη, κάποιοι ενοχληθηκαν πολύ από την αποκάλυψή του και προσπαθούν να τον μειώσουν αλλά δεν περνάνε αυτά πλέον. Όποιος κάνει δουλειά και γνωρίζει τα θέματα φαίνεται.

  • Το μυαλό σας και μια λίρα!!! Περιμένετε γιατί έχει και συνέχεια η ιστορία!!! Τουλάχιστον αυτός λέει και τη γνώμη του …

  • Λευκο σημαινει μια τρυπα στο νερο. και ναι και όχι. αρα ο Κουζιακης δεν εκανε αυτό που με σαφηνεια αναφερει η Δημοτικη Κινηση. θα επρεπε να παραιτηθεί και να μπει στην θεσι του στο δηπεθε καποιος που ψηφιζει όπως πρεπη

    • Όταν μάθεις ορθογραφία να μπεις εσύ στη θέση του(και όχι “θεσι”). Πρέπει να αντιλαμβάνεσαι ότι το λευκό σημαίνει ναι στις παραστάσεις και στη δραστηριότητα του Δηπεθε αλλά με διαφανείς και λογικές διαδικασίες! Δεν είναι όλα άσπρα ή μαύρα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.