Χ. Ζευκλής με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκλογική του νίκη: ” Οι πόρτες του Δημαρχείου είναι πάντα ανοιχτές σε όσους μπορούν να φανούν χρήσιμοι και όσους θέλουν να βοηθήσουν με τις ιδέες και τις γνώσεις τους”

3 Ιουνίου 2020
05:47

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την μέρα που το Βόιο επέλεξε την ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ για να αναλάβει τις τύχες του, σε ένα κομβικό χρονικό σημείο για τον τόπο και την περιοχή μας γενικότερα. Για εμάς υπήρξε ύψιστη τιμή η επιλογή αυτή και προσπαθούμε συνεχώς να στεκόμαστε αντάξιοι αυτής. Αν και οι δυσκολίες για το Δήμο μας δεν είναι λίγες σε αυτούς τους πρώτους μήνες της θητείας μας, η δύναμη και η συμπαράσταση που μας δίνετε, μας ωθεί να συνεχίζουμε να μαχόμαστε και να είμαστε στην πρώτη γραμμή για τα συμφέροντα του. Απο τις δυσκολίες των τελευταίων μηνών βγαίνουμε πιο δυνατοί και συνεχίζουμε με περισσότερη όρεξη και κουράγιο να είμαστε εκεί, σε όλες τις μικρές ή μεγάλες ανάγκες των συμπολιτών μας, σε όλους τους αγώνες και τις συζητήσεις που μας αφορούν, σε όλες τις εξελίξεις που ενέχουν ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Οι πόρτες του Δημαρχείου είναι πάντα ανοιχτές σε όσους μπορούν να φανούν χρήσιμοι και όσους θέλουν να βοηθήσουν με τις ιδέες και τις γνώσεις τους . Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την πορεία μας αυτή, για το Βόιο που θέλουμε, για το Βόιο που ονειρευόμαστε, για το Βόιο που αξίζουμε.

4 σχόλια

  • Ο Δήμαρχος ψεύδεται! Έστειλα e-mail με πρόταση ζητώντας και αριθμό πρωτοκόλλου και ποτέ δεν πήρα ούτε αριθμό ούτε απάντηση! Παρόλο που βεβαιώθηκα πως το πήραν. Καλά τα μεγάλα λόγια, αλλά πρέπει να συμβαδίζουν με τις πράξεις!

  • αλλος δημαρχος εβαλε φωτο στον λογαριασμο στο φεισμπουκ του με τουρτα και 1 χρονο λες και ειναι ενα χρονο δημαρχος!
    ρε αφηστε τις εξυπναδες και καντε εργο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.