kozan.gr: Κι επίσημο: Υπέρ της ματαίωσης της Εμποροπανήγυρης του Δρεπάνου ψήφισε, μέσω, email, το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης

2 Ιουνίου 2020
08:54

Υπέρ της ματαίωσης της Εμποροπανήγυρης του Δρεπάνου ψήφισε, μέσω, email, στην χθεσινή έκτακτη του συνεδρίαση,  το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης. Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη γραπτή εισήγησή του (& της αρμόδιας υπηρεσίας), ο Αντιδήμαρχος, Κ. Κυριακίδης: “Η εμποροπανήγυρη Δρεπάνου είναι μεγάλης κλίμακας αφού συγκεντρώνονται πέραν των 140 εκθετών, οι οποίοι μαζί με μέλη οικογενειών τους ή υπαλλήλους τους δραστηριοποιούνται και διαμένουν στον περιβάλλοντα χώρο. Η συντριπτική πλειοψηφία είναι εκθέτες άλλων Νομών και Περιφερειών. Δημιουργείται σημαντικός πόλος έλξης κοινού που δε μπορεί να ελεγχθεί η πυκνότητα κίνησης και συνωστισμού. Η άποψη του Τ.Σ. Δρεπάνου είναι θετική (στο να γίνει δηλ.) αν και δεν μας έχει κοινοποιηθεί γραπτώς η γνωμοδότηση αυτή. Φορείς από τους οποίους ζητήθηκε η άποψη (Ιατρικός σύλλογος, Τροχαία, ΕΟΔΥ) συγκλίνουν στη ματαίωση μιας τόσο μεγάλης εμποροπανήγυρης, με μεγάλο πλήθος εκθετών από διάφορα μέρη της επικράτειας. Εισηγούμαστε τη ματαίωση της εμποροπανήγυρης”.

15 σχόλια

  • Αν πραγματικά θέλετε να βοηθησετε να γίνει το πανηγύρι υπάρχει λύση μόνο με τους τοπικούς εκθέτες μπόρεσε. Αλλά φτενε τα χωριά που τα θυμάστε μόνο στης εκλογές. .αλλά εσείς για μια λακουβα πελαγονετε πανηγύρι θα φτιάχνετε. Απλά ειστε το χειρότερο δημοτικό σύμβουλο που πέρασε ποτέ. .

    • Ας είμαστε σοβαροί. Ίσως δεν γνωρίζεις ότι σε οικισμό του δήμου Ελλησπόντου υπήρξε θύμα λόγω covid. Αν παρόλα αυτά το γνωρίζεις κάνε επώνυμο το σχόλιό σου.

  • Τα συμφέροντα σας είναι αλλα,αυτές τις δικαιολογιες τις πιστεύετε τώρα δηλαδή εσεις;Έχουμε αρκετούς τοπικούς εκθετες και αρκετά μεγάλο χωριό ώστε να απλωθει το πανηγύρι όμως όποιος δεν θέλει να ζημωσει δέκα μέρες κοσκινιζει. Απο την ημέρα της εκλογή σας τι σωστό κάνετε για να ομορφυνετε την πόλη, για να δουλεψετε και να βαλετε σε τάξη το πανηγύρι.

  • Δικαιολογιες του κ…. Σε νοημονες απευθυνεστε κύριοι. Το χωριό είναι μεγάλο και οι τοπικοί εκθετες αρκετοί. Τόσα Χρόνια ανηκουμε στον Δήμο Κοζάνης και κανένα ενδιαφέρον δεν δειξατε για την κοινότητα μας. Εδώ θα μου πεις δεν κάνετε τίποτα για την πόλη, για την κοινότητα θα κάνετε… Η Λαϊκή μια χαρά λειτουργεί χωρίς μάσκες και γάντια, το πανηγύρι αρρωστενει.

  • “Η συντριπτική πλειοψηφία είναι εκθέτες άλλων Νομών και Περιφερειών.”
    “Ας είμαστε σοβαροί. Ίσως δεν γνωρίζεις ότι σε οικισμό του δήμου Ελλησπόντου υπήρξε θύμα λόγω covid.”

    ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ Θ ΑΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΘΕΤΕΣ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ;;;; ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ;;;;;

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΙΑΗΜΕΡΟ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ¨ΜΟΝΟ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΚΘΕΤΕΣ”; ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΔΩ!

    Ο ΄λλος λέει θα κάνουμε την βόλτα μας ήσυχοι. Που θα κάνεις την βόλτα σου; στον δρόμο; Και γιατί δεν μπορείς να την κάνει κάθε μέρα; θα είναι καλύτερα την Κυριακή με την λειτουργία της εκκλησίας;

    • Οτι ο κοροναιος ήταν ενα μεγάλο ψέμα σου πέρασε καθόλου απο το μυαλό;Κολησαν στην Ελλαδα 3000 άτομα, όπως είπε ο τσιορδασ 1 ατομο κολλάει 16 δηλαδή έπρεπε στην Ελλάδα αυτή την στιγμή να υπάρχουν 48000 κρούσματα που είναι; Ακόμα είπε οτι στον κοροναιο βάζαμε και άλλους θανάτους απο αλλα νοσήματα.

  • Έχετε 10 μήνες το ένα λάθος μετά το άλλο είστε ένα δημοτικό σύμβουλο όλο αποτυχία με λίγα λόγια παρετηθιτε αν δεν μπορείτε και στα ποιο απλά πράγματα να βρίσκεται λύση. Φτάνει ποια και εμείς που κατοικουμε στα χωριά έχουμε τα δικεοματαμας. .

  • Καλός δεν θα πραγματοποιήσετε την εμποροπανήγυρη του Δρέπανο διότι μάλλον ξέχασε ο κοσμος τα μέτρα κατά του κορονοιου,τον φόβο επαναφοράς κρουσμάτων,τους εκθέτες που θα έρθουν από κάθε άκρη της Ελλάδος,όπως επίσης τα σκουπίδια την βρωμιά που θα μείνει στο τέλος και κάποιοι θα πρέπει να καθαρίσουν.
    Όπως επίσης στην λαϊκή της Κοζάνης που αναφέρθηκαν κάποιοι μειώθηκε ξανά στο 50% των εκθετών.
    Συν ότι θα δουλέψουν και τα τοπικά καταστήματα δίχως απώλειες σε ξένους εκθέτες που δεν συμβάλουν στην τοπική αγορά.
    Τώρα εάν κάποιοι τους λείπουν τόσο πολύ τα πανηγύρια υπάρχουν κάποια που θα πραγματοποιηθούν όποτε μπορούν να τα επισκεφτούν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.