O Tοπικός Σύμβουλος Δ. Κορωνίδης, με επιστολή του στο kozan.gr, για τη ματαίωση της εμποροπανήγυρης Δρεπάνου: Ζητώ από το Δήμο Κοζάνης να μου προσκομίσετε τις εγγραφές εισηγήσεις Α)ιατρικού συλλόγου Β)Τροχαίας Γ) ΕΟΔΥ

3 Ιουνίου 2020
06:19

 

Με απορία διάβασα τα όσα ανακοινώθηκαν από τον αντιδήμαρχο κύριο Κωνσταντίνο Κυριακίδη για την εμποροπανήγυρη της κοινότητας Δρεπάνου .Aς πάρουμε την ιστορία από την αρχή εδώ και ένα 20ήμερο προσπαθώ να επικοινωνήσω με τον Δήμο για το θέμα της εμποροπανήγυρης και δεν ήταν εφικτό.Eν τέλει μετά από πολλές και έντονες προσπάθειες ήρθα σε επικοινωνία στις 27-5-20 η απάντηση που μου έδωσαν ήταν το ότι περιμένουμε την απόφαση της κυβέρνησης για της εμποροπανήγυρης στις 29- 5 -20 ενημερωθήκαμε ότι τελικά θα γίνουν οι εμποροπανηγύρεις με όλα τα μέτρα που ισχύουν και για τις λαϊκές αγορές στις 29/5 20 Μόλις έγινε γνωστή η απόφαση ενημερωθήκαμε από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας για έκτακτο τοπικό συμβούλιο με θέμα την ψήφιση της διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης όπου και το αποτέλεσμα ήταν υπέρ στο να γίνει .Παράλληλα περιμέναμε τον κύριο Κυριακίδη ώστε να βοηθήσουμε στο σχεδιασμό της χωροθέτησης των εκθετών ο οποίος και δεν εμφανίστηκε .Και τώρα ερωτώ πως το δημοτικό συμβούλιο πήρε μία απόφαση χωρίς να καλέσει το τοπικό συμβούλιο Δρέπανο την αστυνομία τον Ιατρικό Σύλλογο και γενικά όσους εμπλέκονται για να γίνει το πανηγύρι και με ελαφρά τη καρδία πήρατε αυτήν την απόφαση παράλληλα ως κοινοτικός σύμβουλος Ζητώ να μου προσκομίσετε τις εγγραφές εισηγήσεις Α)ιατρικού συλλόγου Β)τροχαίας Γ)ΕΟΔΥ.

ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Tτοπικός σύμβουλος Δρεπάνου.

Φώτο αρχείου

11 σχόλια

  • Και γιατι επρεπε κυριε συμβουλε να τα λες αυτα δημόσια; εκει ειναι οι υπηρεσιακοι παραγοντες ρωτα τους. Εκει ειναι και οι πολιτικοι παραγοντες. Καθε μερα ολο φιεστες.

  • ……Τι πανηγύρια!!!!! Είμαστε με τα καλά μας?Άντε οι πάγκοι θα ρυθμιστούν…είναι το εύκολο κομμάτι..ο κόσμος που θα είναι σαν παστές σαρδέλες??? Δηλ. τι θα πάθετε αν δεν γίνουν μια φορά τα πανηγύρια?

    • Δεν είναι υποχρεωτικό να πας κάτσε στο σπίτι σου. Εσυ τι θα πάθεις εάν γίνουν τα πανηγύρια, εφόσον τα εγκρίνει και η κυβέρνηση.

  • Στην λαϊκή κάθε Σάββατο γινεται το ελα να δεις αλλα προσεχουμε φοράμε όλοι μάσκα γάντια και κρατάμε και απόσταση 2 μέτρων, στο πανηγύρι θα γινουμε παστοι και θα κολλησουμε κολοιο χαχαχαχα. Γελανε και οι πέτρες.

  • Ρε φίλε τη σκας έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να έχει παρεβει ο εμπορικός συλόγος. .ο δήμος κοζανης έχει αποδείξει ότι τα χωριά δεν τα θέλει. .Άμα κάνεις μία βόλτα στην πόλη ο ένας είναι πάνω στον άλλον. .

  • Ρε σύμβουλε αν λέω εγώ υπηρχε εστω και ενα κρουσμα εξαιτιας του Πανηγυριού εσύ θα σουν μετά υπεύθυνος ναι η όχι η δεν θα έπαιρνες την ευθύνη?Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.κοιτάξτε να μαζέψετε απο το χωριό που έιναι τίγκα στα αδέσποτα και αφήστε τα πανηγύρια για φέτος και γκάλοπ να κάνατε πιστέψτε με ούτε οι κάτοικοι το θέλουν θα πάμε όμορφα ωραία θα ανάψουμε το κεράκι μας θα προσευχηθούμε και τέλος του χρόνου να μαστε γεροί και να πάμε να ψωνίσουμε καμιά κάλτσα.Ας σοβαρευτούμε λίγο!Εδώ όλος ο κόσμος παντού τα δεδομένα άλλαξαν και τι εκδηλώσεις τι απόκριες τί τα πάντα ακυρώθηκαν και εσύ μας λες για το πανηγύρι.Ας σοβαρευτούμε λίγο Ασχοληθείτε λιγο με το θέμα τις Απολιγνιτοποίησης της περιοχής που σε λίγα χρόνια η περιοχή θα μαστε 100 χρόνια πίσω παραξτε ουσιώδεις ιδέες και προτάσεις….

  • Εσάς το ζόρι σας είναι η αποκρια. .όσο αφορά τα σκυλιά και εκεί ο δήμος ευφυνετε. Το Τκ συμβούλιο του δρεπανου έχει κάνει πράγματα σε 10 μήνες που δεν έχουν γίνει τα τελευταία 15 χρόνια. .

    • ασε μας ρε μεγαλε απολυτως τπτ δεν εκαναν τι εκαναν το εργο της αποχευτεσης που ειχε ηδη ξεκινησει απο πριν?η επειδη καθαρισαν δυο φορες και ανεβασαν εκατο δημοσιευσεις καναν εργο?ποσο υπνο του δικαιου ριχνετε μερικοι.εργα δεν ειναι αυτα να δω τι θα λετε σε 4 χρονια που το Δρεπανο παλι θα ειναι στην ίδια κατάσταση όπως τόσα χρόνια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.