kozan.gr: Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας εξηγεί γιατί πάρθηκε η απόφαση να μην διεξαχθεί η φετινή εμποροπανήγυρη στο Δρέπανο Κοζάνης (Βίντεο)

3 Ιουνίου 2020
13:42

 

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας εξηγεί γιατί πάρθηκε η απόφαση να μην διεξαχθεί η φετινή εμποροπανήγυρη στο Δρέπανο Κοζάνης. Δείτε τι δήλωσε στο West Channel:

 

6 σχόλια

  • Αντί να επιτρέψουν τις εμποροπανηγύρεις να δουλέψει κόσμος και να έχει έσοδα ο δήμος, ώστε να μειωθούν τα δημοτικά τέλη, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, κάνουν το εύκολο επικαλούμενοι έναν ιό που, όπως αποδείχθηκε δεν είναι τόσο κολλητικός και επικίνδυνος, όσο τον παρουσίασαν

  • Ο δήμαρχος που το έπαιζε καμποσος όταν ήμασταν στις αρχές του covid-19 κλπ κλπ κλπ. Τώρα μας ακυρώνει τα πανηγύρια τη στιγμή που μια παραλία θα έχει τον ίδιο συνωστισμό τις ίδιες μέρες. Κάπου έχουμε χάσει το μέτρο.

  • Το άλλο Σάββατο η λαϊκή κανονικά με όλους τους εκθέτες αλλά στο Δρέπανο αυτό το Σάββατο όχι εκθέτες.

  • Εξωφρενικό ότι για 5 ευρώ στην τσέπη μερικοί είναι διατεθειμένοι να συμβάλουν στην εξάπλωση του ιού. Καμία αίσθηση ευθύνης.

  • Δημαρχε έχεις χάσει την μπάλα στην αρχή λες ότι το ΔΡΕΠΑΝΟ έχει θάνατο από τον κορωνοιο και από την άλλη καλής τους δημότες να πάνε στο ΔΡΕΠΑΝΟ για να φάνε σουβλάκια..κάτι δεν κολλάει εδώ. .και ο κ.κυργιακιδης ενώ δεν ήθελε να πούνε εκθέτες σήμερα λέει ότι θα δοθούν τρεις αδειες για χαλβα. Ρε ποιο κοροϊδεύουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.