Aναφορά Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου της Κοζάνης για αντιπαιδαγωγική συμπεριφορά δασκάλας – Διαψεύδει η διεύθυνση του σχολείου

3 Ιουνίου 2020
17:26

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου της Κοζάνης προέβη την Τετάρτη το πρωί σε μια δημόσια ανακοίνωση: «Με λύπη ενημερωθήκαμε από γονείς σήμερα το πρωί, ότι δασκάλα του σχολείου μας αρνήθηκε σε μαθητή να ανέβει στον πίνακα επειδή δεν είχε μαζί του προσωπικό μαρκαδόρο.!!! Σε ένα άλλο περιστατικό, δασκάλα αρνήθηκε σε παιδιά να γεμίσουν με νερό τα μπουκαλάκια τους από την βρύση με αποτέλεσμα τα παιδιά να μείνουν χωρίς νερό σε όλη την σχολική ώρα… Η επικοινωνία μας για τα θέματα αυτά με την Διεύθυνση, δεν κατέστη δυνατή!»

Ο «Πρωινός Λόγος» επικοινώνησε με τη διεύθυνση του σχολείου, η οποία και διαψεύδει κατηγορηματικά την παραπάνω αναφορά, όπως και ο σύλλογος διδασκόντων. Επίσης δεν έχει φτάσει καμιά αναφορά στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Κοζάνης.

Aπό τον Πρωινό Λόγο  prlogos.gr που ανέδειξε το θέμα

 

 

12 σχόλια

  • Σύλλογος γονέων που ασχολείται με μαρκαδόρους και νεράκια αντί να είναι δίπλα στους δασκάλους των παιδιών σας!

  • Για να καταλάβω η δασκάλα εφάρμοσε τις οδηγίες του υπουργείου Παιδείας και για αυτό την κατηγορούν; Αν πάλι έκανε το αντίθετο τι θα λέγατε; Ότι δεν κάνει σωστά τη δουλειά της και ότι παρανομει και θέτει σε κίνδυνο τα παιδιά σας και εσάς…. Για συνερθετε παρακαλώ πολύ γιατί δεν μας βλέπω καλά…

  • Έμειναν τα παιδιά 45 ολόκληρα λεπτά χωρίς νερό.Τραγικό, πώς δεν έπαθαν αφυδάτωση; Στο απόσπασμα τη δασκάλα. Συνέλθετε ρε.

  • Καλά δεν ντρέπεστε; Είναι καταγγελία αυτό; Εφαρμόστηκαν ή όχι οι οδηγίες από τις δασκάλες; Αν ναι, τότε παραιτηθείτε

  • Από το να παίρνει ο σύλλογος γονέων σουβλάκια τις Απόκριες, ας πάρει στα παιδιά νεράκια και μαρκαδόρους, εφόσον υπάρχουν τέτοιες οδηγίες από το σχολείο και το ήξεραν νωρίτερα!

  • Το άρθρο έπρεπε να λέει:δασκάλα που εφάρμοζε τις οδηγίες του υπουργείου, κατηγορείται από τον σύλλογο γονέων κ.κ. γιατί αρνήθηκε να παρανομησει και να αφήνει τους μαθητές να διασπείρουν τον κορονοιο!!!!

  • Αυτοί οι τέλειοι γονείς & κηδεμόνες γιατί έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο χωρίς νερό και μαρκαδόρο;Οι οδηγίες είναι ξεκάθαρεςΑφήσετε τους δάσκαλους να διδάσκουν κι ασχοληθείτε με τις δουλειές σας!

    • Γιατί δλδ απαγορεύεται να βάλουν νερό στο μπουκάλι τους τα παιδιά δν κατάλαβα ποιος το απαγορεύει είσται σοβαροί? Όσο για τον μαρκαδόρο οκ ναι συμφωνώ το κάθε παιδί να έχει το δικό του αλλά ηρεμήστε λίγο δν ήρθε κ η καταστροφή του κόσμου.

  • ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ.Η ΕΚΠ/ΚΟΣ ΤΗΡΗΣΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΟΔΥ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.