kozan.gr: Πιάνει δουλειά από αύριο συνεργείο του Δήμου Κοζάνης, μετά την ανάδειξη του θέματος από το kozan.gr – Πολλά τα μπάζα διασκορπισμένα σε πολλά σημεία – Στο σημείο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γ. Δουγαλής (Φωτογραφίες)

3 Ιουνίου 2020
18:30

 Πιάνει δουλειά από αύριο συνεργείο του Δήμου Κοζάνης, μετά την ανάδειξη του θέματος από το kozan.gr. Πολλά τα μπάζα διασκορπισμένα σε πολλά σημεία, στην περιοχή “Τσαϊπούνης”. Στο σημείο βρέθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γ. Δουγαλής,  με τη συνδρομή του καταγγέλλοντα αναγνώστη στο kozan.gr, που, προθυμοποιήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά του και να του δείξει το ακριβές σημείο, καθώς από τις φωτογραφίες του  δημοσιεύματος δεν κατέστη, αρχικά, δυνατόν να εντοπισθεί η γεμάτη σκουπίδια περιοχή. Όπως πληροφορούμαστε η έκταση των μπάζων είναι αρκετά εκτεταμένη, ενώ από τα χαρακτηριστικά – είδος τους, θα επιχειρηθεί να αναζητηθεί κι η ταυτότητα των υπευθύνων, γι’ αυτή την ασυνείδητη συμπεριφορά.

 

 

4 σχόλια

  • Ο Ρομπέν των χωριών έχει μπερδευτεί για μια ακόμη φορά. Αρμόδια αντιδημαρχία για την απομάκρυνση σκουπιδιών – μπαζών είναι η αντιδημαρχία καθαριότητας.
    Ο κύριος Βασιλακόπουλος τι κάνει;

    • Ενώ η αντιδημαρχία τεχνικών υπηρεσιών δηλώνει ότι θα μας κάνει καινούργιο νοσοκομείο, μονάδα εντατικής θεραπείας και άλλα παλαβά!

  • πρεπει καποια στιγμη να πεσει και κανενα προστιμο σε αυτους που ρυπαινουν, ειναι και αλλα τετοια σημεια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.