Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Κοζάνης και Κέντρων Υγείας : “Η αποψίλωση του «Μαμάτσειου» Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης από ιατρικό προσωπικό εδώ και χρόνια είναι κοινή πρακτική”

3 Ιουνίου 2020
19:19

Η αποψίλωση του «Μαμάτσειου» Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης από ιατρικό προσωπικό εδώ και χρόνια είναι κοινή πρακτική, αφού από τη μία χρησιμοποιείται ως σκαλί στην καριέρα κάποιων και από την άλλη ως μέσο ικανοποίησης ρουσφετιών.

Ο λαός της Κοζάνης εμπαίζεται επί δεκαετίες από όλες τις κυβερνήσεις στο θέμα της υγείας. Είμαστε η μόνη περιφέρεια που δεν έχει νοσοκομείο τριτοβάθμιας φροντίδας, ενώ το Νοσοκομείο Κοζάνης έχει γίνει τσαντίρι με τις προσθήκες κατά περίπτωση πτερύγων, που τελικά αντί να το αναβαθμίζουν, το μετατρέπουν σε τριτοκοσμικό.

Καλούμε την κυβέρνηση διά του υπουργού υγείας να καλύψει άμεσα τα κενά που υπάρχουν σε ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, ειδικά σε ένα νοσοκομείο που κατά την πρώτη φάση αντιμετώπισης του Covid – 19 αντεπεξήλθε με απόλυτη επιτυχία στο δυσανάλογο βάρος αντιμετώπισής του.

Η Κοζάνη δεν προσφέρεται για πειραματισμούς κ. Κικίλια.

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Ντέντης Δημήτριος Ασκαρίδου Ελένη

3 σχόλια

  • κ.Ντέντη το Νοσοκομείο Κοζάνης δεν είναι τσαντίρι.Γίνεστε προσβλητικός σε εργαζόμενους που δίνουν καθημερινά αγώνα. Σε εργαζόμενους που τους τελευταίους μήνες με πολύ ιδρώτα ήταν καθημερινά στα καθήκοντα τους χωρίς μια μέρα άδεια σε αντίθεση με εσάς .
    Με γιατρούς που πασχίζουν 24 το 24ωρο
    Μπορεί εμείς να σε ψηφίσαμε εμείς όμως ζητάμε και την παραίτηση σου γιατί σίγουρα και η σύνταξη του εγγράφου δεν είναι δική σου.
    Πρέπει να γίνει η παραίτηση σου σήμερα μην πω χθές.

  • ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΝΤΙΡΙ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΟΓΗ.ΣΤ`ΑΛΗΘΕΙΑ,ΜΗΠΩΣ ΤΗ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ;

  • Σας πειραζε που ο ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟς ηθελε νεο νοσοκομειο τωρα παρτε αγροτικο ιατρειο και μην μιλατε να ξερετε τι ψηφηζεται

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.