kozan.gr: Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας του Μαμάτσειου: Oριακά θετικός σε κορωνοϊό (δηλ. με χαμηλό ιικό φορτίο) 53χρονος

7 Ιουνίου 2020
10:16

 

Ένας 53χρονος, με καταγωγή από χωριό της Κοζάνης, που ήρθε προσφάτως από την Πρέβεζα, βρέθηκε, κατόπιν των αποτελεσμάτων δείγματος, που διαγνώσθηκε στο Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας του Μαμάτσειου νοσοκομείου, ότι είναι οριακά θετικός σε κορωνοϊό (δηλ. με χαμηλό ιικό φορτίο – αναφερόμαστε στην ποσότητα του ιού Covid19) και τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό.

kozan.gr

 

14 σχόλια

  • Όχι μη λέτε τέτοια

    Οι ελληναρες πιστεύουν ότι όλα είναι συνομωσια και Αμερική, Ιταλία, Ισπανία απλά πεθαίνουν λιγότεροι από τη γρίπη. Είναι φυσιολογικό σε ένα μήνα να πεθάνουν 100.000.

    Όταν έρθει και άμα βρει όμως το κακό μετά χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο.

    Η διαχρονική ξεροκεφαλιά του Έλληνα που ποτέ δε μαθαίνει από τα λάθη του.

    Ο ένας πάνω στον άλλο σε καφετέριες, παραλίες, εκκλησίες, μαγαζιά.

    Μέτρα μηδέν.

    Μετά κάποιος πρέπει να φταίει.

    Μάλλον αυτούς που έβριζαν επειδή τους έκλεισε μέσα.

    Τώρα θα φταίνε επειδή τους άφησαν έξω.

    Παραδεχτείτε το είμαστε λαός για κλάματα, τραγικοί.

    Περαστικά στον άνθρωπο.

    • Σωστά αυτά που λες, συμβαίνουν όμως πολύ χειρότερα σε λαούς που θεωρείς ότι δεν είναι για κλάματα και τραγικόι, ενδεικτικά, ΗΠΑ, Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία για Σουηδία δε λέω γιατί προς τιμήν τους αναλαμβάνουν την ευθύνη να το διαχειριστούν αλλιώς. οπότε, επειδή βρίσκεται που και που ένας θετικός που δεν μας λένε κιόλας αν νοσεί δε χρειάζεται σε αυτό το θέμα να μας λέτε τραγικούς. Τραγικοί ραγιάδες είμαστε σε απολιγνιτοποίηση, μακεδονία, ενφια κλπ

  • Τι κακο ειναι αυτο με την Κοζανη; Η Αθηνα εχει 5.000.000 πληθυσμο και απο χιλιες καρυδιες καρυδια και δεν εχει κρουσματα.Εμεις εδω;Τι γινεται;Σεβασμιοτατε,παρτε την πρωτοβουλια και φερτε την Καρα του Οσιου Νικανορα, να κανουμε λιτανεια και ισως μας ελεησει ο Υψιστος.

    • Χα χα πολύ σωστά τα γράφεις. Να έρθει η κάρα να μαζευτούμε καμιά 2000 άνθρωποι να γίνει χαμός από τον κορονοϊό. Και μετά όταν θα βγει κάποιος, κάποια από την εντατική να φωνάξουμε όλοι μαζί θαύμα θαύμα.

  • Χαμηλό ιικο φορτίο δηλαδή όπως λέμε λίγο έγκυος. Αυτό το ιικο φορτίο είναι καινούργιο τώρα το βρήκαν, να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε.

    • Πραγματικά ρε σύ τι θα πει χαμηλό φορτίο; Είναι άρρωστος η όχι ο άνθρωπος; Μπορεί να μεταδώσεις η όχι τη νόσο ; Πολύ περίεργα πράγματα

  • Καθόλου περίεργα πραγματα, όταν είσαι άσχετος με τα ιατρικά και απο την αλλη το παίζεις “ξερολας” και δεν ανηγεις τα ΑΥΤΙΑ και τα ΓΚΑΒΑ σου να ακούσιες και να διαβάσεις, τοτε ξαφνικα σου ακούγονται περίεργα κάποια πραγματα που ΔΥΣΤΟΙΧΩΣ έχουν ξανά υποθει…

  • ανΟΙγεις, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΙποθει. Λυπησου μας και μην ξαναγραψεις, πονεσαν τα ματακια μας. Λογικο να σου φαινεται ξερολας ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.