Mητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης Αθανάσιος: ”Στην κρίση της πανδημίας οι άνθρωποι ξέχασαν τι θα πει Θεός” (Βίντεο)

8 Ιουνίου 2020
18:43

Στον Εσπερινό της Γονυκλισίας, στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγιάς Τριάδος Νοστίμου της Ιεράς Μητροπόλεως χοροστάτησε, χθες, ο Σεβασμιώτος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος.

Λίγο πρις το τέλος του Εσπερινού, ο Σεπτός ποιμενάρχης της Σιάτιστας, μίλησε προς τους πιστούς που βρέθηκαν, λόγω των μέτρων, εντός και εκτος του Ιερού Ναού.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη μεγάλη εορτή της Πεντηκοστής και της Αγίας Τριάδος, αναλύοντας τα τρία πρόσωπα τους ενός μοναδικού και αληθινού Θεού.

Με τον γλυκύ του τρόπο, ο Ποιμένας της τοπικής Εκκλησίας, υπογράμμισε κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ότι κατά την διάρκεια της πρόσφατης λοιμικής ασθενείας, οι άνρωποι, όχι όλοι αλλά οι περισσότετοι, ξέχασαν τι είναι Θεός και άρχισαν να λένε και να νιώθουν άλλα πράματα, που είναι ξένα προς την παράδοση μας.

Δείτε όλη την ομιλία του Σεβασμιωτάτου:

romfea.gr

6 σχόλια

    • Το εγώ είναι το πρώτο που αποβάλλει κάνεις όταν μιλά για Θεό. Θαχει πλάκα να ξέρουν καλυτερα οι αδιάβαστοι. Αλλά έτσι βολεύει καλύτερα. Φέρνουμε το Θεό στα μέτρα μας όπως μας βολεύει αντί ν αλλάξουμε εμείς, ας αλλάξει ο Θεός των πατέρων μας

  • Εμείς πιστεύουμε στο Θεό γιατί σ Αυτόν αποδίδουμε την προστασία μας. Εσείς όμως συγχαιρετε τον Κουλη για την προστασία…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.