kozan.gr: Κυριακάτικη αγορά βιβλίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης, περί τα τέλη Ιουνίου, προγραμματίζει ο Δήμος Κοζάνης

9 Ιουνίου 2020
20:44

Κυριακάτικη αγορά βιβλίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης, περί τα τέλη Ιουνίου, προγραμματίζει ο Δήμος Κοζάνης. Μάλιστα για να βοηθηθούν οι τοπικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του βιβλίου θα έχουν απαλλαγή από τα τέλη για τη χρήση του χώρου.

11 σχόλια

  • Μακάρι να υλοποιηθεί , θα είναι μια πολύ όμορφη και σπουδαία πρωτοβουλία ! Ελπίζω να είναι πρόδρομος για παρόμοιες δράσεις . Το έχουμε ανάγκη

  • Κυριακίδη μπαζάρ βιβλίου κάνεις στην πλατεία , το πανηγύρι στο Δρέπανο δεν το έκανες γιατι φοβήθηκες κορονοιο !

  • Το ποσο στεναχωρο, να σας φανηκε το γεγονος οτι δεν εγινε το πανηγυρι του Δρεπανου…ειναι πραγματικα λυπηρο!

  • Που κολαει ο τραχανας…με το πανηγυρι στο δρεπανο..κ την εκθεση βιβλιου…αν ειναι δυνατον!μερικοι ειστε για τα πανηγυρια δυστυχως…

  • Εκεί στο δήμο θεωρούν ότι θα περάσουν λιγότερα άτομα στους πάγκους από τα άτομα που θα περνούσαν στο Δρέπανο; Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά όπου μας βολεύει. Λίγο σοβαρότητα.

  • Δεν είναι τόσο πολύ οι βιβλιόφιλοι όσο οι βρακοφιλοι,παντοφλοφιλοι κλπ.που συχνάζουν στα πανηγύρια ώστε να κάνουν συνωστισμό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.