kozan.gr: Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης: Έντονη αντιπαράθεση Μαλούτα – Στολτίδη όταν ο τελευταίος, με αφορμή τη συζήτηση για την υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας Α.Ε., έκανε λόγο για Δήμο (Κοζάνης) Α.Ε. και Πανεπιστήμιο (Δ. Μακεδονίας) Α.Ε. – Για κόμμα Α.Ε., χωρίς να αναφερθεί συγκεκριμένα, έκανε λόγο ο Δήμαρχος Κοζάνης (Βίντεο)

9 Ιουνίου 2020
22:09

 

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νόντα Στολτίδη, σημειώθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, το βράδυ της Τρίτης 9/6, όταν ο τελευταίος, με αφορμή τη συζήτηση για την υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας Α.Ε., έκανε λόγο για Δήμο (Κοζάνης) Α.Ε. και Πανεπιστήμιο (Δ. Μακεδονίας) Α.Ε..

11 σχόλια

  • Οταν ο ΟΠΑΠ ήταν κρατικος το κουπονι του στοιχήματος το εβγαζε η τυποεκδοτικη εταιρεία του ΚΚΕ.Έχει δικιο ο Δήμαρχος.

  • Συνεχίζει να τρώει στραγάλια στα δημοτικά συμβούλια; Ο Στολτίδης φταίει που το κουπόνι το τύπωνε το ΚΚΕ. Ο δήμαρχος θα κάνει κάτι τίποτα για τις λακούβες που δεν πρόλαβε να ασφαλτοστρωσει ο Ιωαννίδης;

  • Το ΚΚΕ ήταν και είναι το μόνο κόμμα που αρνείται τον έλεγχο στα οικονομικά του , με τη φτηνή πλέον δικαιολογία να μη φανούν οι συνδρομητές και τα μέλη του και έχουν συνέπειες σε δύσκολες…καταστάσεις ..! Όμως το πρόβλημα ήταν να μη φανούν οι επιχειρήσεις που έλεγχε άμεσα η κυρίως έμμεσα ..!!!

  • Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δέχονταν την άρνηση του ΚΚΕ να ελεγχθούν τα οικονομικά του για να καλύπτουν τις δικές τους λοβιτούρες για τα γνωστά δανεικά κι αγύριστα εκατοντάδων εκατομυρίων € από τις τράπεζες . Μια αγαστη συμπαιγνία χωρίς προηγούμενο..!

  • Αφού το ΚΚΕ ζητά διαφάνεια σε όλα και καλά κάνει , θα πει δημόσια σε ποιο η ποια ονόματα είναι γραμμένα τα ιδιόκτητα γραφεία του στην Κοζανη που βλέπουν στην κεντρική πλατεία ..! Αν βέβαια δημοσιεύσει το ίδιο και για τα αλλά γραφεία του Πανελλαδικά θα είναι προς τιμήν του κόμματος και των ανθρώπων που είναι γραμμένα στο όνομα τους..! Και να μην καλύπτεται πίσω από τη ευτοδικαολογια ότι και οι άλλοι δεν το κάνουν γιατί να το κάνουμε εμείς ..!

  • Ήμουν από τους πιο «δυνατούς» συνδρομητές-ενισχυτές στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ το 1982-83-84 για την αγορά των κομματικών γραφείων στην οδό Μουρατη που βλέπουν στην κεντρική πλατεία και θέλω να μάθω σε τίνος όνομα ανήκουν ..!

  • η αλήθεια είναι πως το πανεπιστήμιο μετατρέπεται σε ΑΕ και μάλιστα κάνοντας ανταγωνισμό στους μελετητές αποφοίτους του

  • Πλάκα έχει, όλοι βαλετε κατά του ΚΚΕ, δεν βάλετε κατά του ΠΑΣΟΚ,
    Ο Στολτίδης είπε μια αλήθεια, εσείς λέτε ένα ολόκληρο ψέμα,εσείς βλέπετε όνειρα το κότερο του Φλωράκη, η ΔΕΗ κλείνει, το νερό πωλείται, ο ΑΔΜΗΕ πωλείται, τα αεροδρόμια, τα πεζοδρόμια, και ο δήμος έδωσε λύση στους ιδιοκτήτες ενοικιαζομενων σπιτιών, κληδωσε τις παιδικές χαρές, μάζεψε τα αδέσποτα, έκλεισε τις λακκούβες μείωσε την τηλεθερμανση και τα δημοτικά τέλη,
    Ζητώ ο Στολτίδης που μας άνοιξε τα μάτια και τα είδαμε όλα αυτά και πολλά ακόμα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.