kozan.gr: Κοζάνη: Δεσποζόμενος σκύλος δάγκωσε κοριτσάκι 6 ετών

10 Ιουνίου 2020
22:36

 

Επίθεση από δεσποζόμενο σκύλο δέχθηκε, λίγο πριν τις 22:00, ένα 6χρονο κοριτσάκι, στην περιοχή Σωκράτους στην Κοζάνη,  προκαλώντας του θλαστικό τραύμα στο θώρακα. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr,  το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου του  προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, του έγινε συρραφή τραύματος και θα ακολουθήσει όλος ο προβλεπόμενος γενικός έλεγχος. O ιδιοκτήτης του σκύλου συνελήφθη κι οδηγήθηκε στο Aστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης.

kozan.gr

 

9 σχόλια

  • Πολύ προσοχή χρειάζεται …..ο σκύλος δεν είναι μηχανή να το ελεγχης…..η ζιμια μπορεί να γίνει αναπασα στιγμη….. κρίμα στο κοριτσάκι..ο κύριος θα παη δικάσιμο και θα περιμένουμε το ….. επόμενο περιστατικό…. δυστυχώς….

  • Κανένας μα κανένας δεν φοράει φίμωτρο στο σκυλί του ……που κάνει βόλτα και όποιος κάνει παρατήρηση ακούει το εξής μη φοβάστε δεν δαγκώνει …..!!!

    • Πολύ σωστά. Όπως επίσης έχω δει κάποιους να βγάζουν βόλτα τα σκυλιά τους χωρίς λουρί ή να τα αφήνουν να βγαίνουν στο δρόμο ασυνόδευτα.

  • Πλέων οι ποινικές ευθύνες πρέπει να εφαρμωσθουν σε όλους τους σκυλοφιλους δεν θέλω να πω το ίδιο με όλους, ότι Τα διποδα ζώα δεν έχουν την αίσθηση του κινδύνου.

  • Στην Πτολεμαΐδα στο κανάλι κυκλοφορούν σκυλόφιλοι/ες καθημερινά με αγέλες αδέσποτων χωρίς λουρί, ως σκυλοβοσκοί. Σε δρόμους που κυκλοφορούν δεκάδες παιδάκια και μαμάδες με μωρά.Καλά είπε ο δήμαρχος, συνθήκες Πακιστάν

    • Επειδή οι φιλόζωοι μας μιλάνε μόνο για τα δικαιώματα των σκύλων τους, πρέπει να βγει ένας νόμος τσεκουράτος να πέφτει γερό πρόστιμο σε αφεντικό που δεν έχει φίμοτρο σε σκύλο του έξω. όπως επίσης και για τις ακαθαρσίες που τις κάνουν όπου βρουν. Τσουχτερό πρόστιμο όχι αστεία…άντε γιατί μας ζαλίσατε

      • πέστα χρυσόστομε, όπου βρεί το γλυκουλίνι του σκυλολάτρη αφοδεύει και ουρεί, πεζοδρόμια, πλατείες, έξω από μαγαζιά έξω από πολυκατοικίες, έξω και μέσα σε σχολεία, σε πάρκα σε παιδικές χαρές, σε γήπεδα, παντού. Παντού βρωμιές και μόλις αφοδεύσει το γλυκουλίνι ψυχουλίνι δεν μπαίνουν στον κόπο να τα μαζέψουν και σφυρίζουν αδιάφορα. Εχει παραγίνει το κακό με όλους αυτούς τους προβληματικούς σκυλόφιλους, θέλεις σκύλο και θέλει βόλτα; έξω από την πόλη ή σε ειδικό χώρο μόνο για σκυλιά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.