kozan.gr: Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Γ. Τσιούμαρης για τα φανάρια στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων: “Σε 20 μέρες περίπου θα έχετε στο Περιφερειακό Συμβούλιο μια πρόταση που θα αφορά μια μελέτη που θα κάνουμε και είμαι σχετικά αισιόδοξος ότι ίσως να χρειαστεί να καταργήσουμε αυτά τα φανάρια” (Βίντεο)

11 Ιουνίου 2020
15:16

 

Με δήλωσή του στο West Channel ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Γ. Τσιούμαρης αποκαλύπτει την πιθανότητα τα φανάρια που εγκαταστάθηκαν προσωρινά (;) στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων ενδεχομένως να καταργηθούν με βάση την πρόταση νέας μελέτης που θα έρθει τις επόμενες μέρες στο περιφερειακό συμβούλιο.

12 σχόλια

  • ταλαιπωρησε (μαλλον) χωρις λογο τον κοσμακη, και τωρα περναμε στην τριτη φαση, διορθωση, αλλα με στοιχεια…..τι να πεις..

  • Τώρα με τα φανάρια τα διερχόμενα αυτοκινητα πάνω στη Γέφυρα είναι περισσότερα κατά πολύ.Τι 20 μέρες και κολοκύθια;Εδώ και τώρα να τα βγάλετε.Γελάει ο κόσμος…

  • ελπίζουμε μετά τα φανάρια ο κος Κασαπίδης να ασχοληθεί (μάλλον δεν το έχει το παιδί) και με τα σοβαρά θέματα της Περιφέρειας !!!

    • χαχαχαχαχα!

      Άμα ήταν να φάνε καμιά θεσούλα από πτυχιούχους μηχανικούς θα είχαν κινήσει Θεούς και Δαίμονες, για τη γέφυρα που είναι ήσσονος σημασίας θέμα δεν προκάνουν να ασχοληθούν.

      Αλλά για σκέψου λίγο, ασχολήθηκαν ήδη αφού ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης κ. Γρηγόρης είναι μέλος τους, όπως μέλη τους είναι και μια σειρά “γερά” στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών.

  • Είπαμε,οι εισπράκτορες που ψηφίζετε τόσα χρόνια,δεν κάνανε ποτέ μια μελέτη στατικότητας ώστε να συντηρησουν τη γέφυρα εδώ και τέσσερις δεκαετίες.
    Μην ψάχνετε φαντάσματα.
    Καρτερατε στο φανάρι τώρα και μαζί με σας και μεις,που δεν τους ψηφίζαμε.
    Οι πιο αδικημένοι είναι αυτοί που ψηφίζουν ανέκαθεν πατριωτικά.
    Περαστικά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.