kozan.gr: Με 6.500 ευρώ στην παραγωγή της παράστασης «Βάκχες» του Ευρυπίδη θα συμμετάσχει το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

15 Ιουνίου 2020
11:23

Με 6.500 ευρώ στην παραγωγή της παράστασης «Βάκχες» του Ευρυπίδη θα συμμετάσχει το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης. Το Δ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα, τη συμμετοχή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, στην παραγωγή της παράστασης, σε σκηνοθεσία Χρήστου Σουγάρη, ο οποίος θα είναι και παραγωγός της παράστασης. Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Ηρώδειο (μόνο εφόσον παραχωρηθεί δωρεάν το θέατρο) στην Αρχαία Ολυμπία και στην Κοζάνη. Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης θα καταβάλλει το ποσό των €6.500 (έξιχιλιάδες και πεντακόσια ευρώ) και θα εισπράξει ποσοστό 7% (αποφορολογημένο) από την πώληση των εισιτηρίων στις συγκεκριμένες παραστάσεις. Η παράσταση στην Κοζάνη θα παρουσιαστεί στο θέατρο της Ποντοκώμης «Μίκης Θεοδωράκης».

5 σχόλια

  • Σε απλά ελληνικά το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης θα χρηματοδοτήσει με 6500 ευρώ μία παράσταση με την οποία ουδεμία σχέση έχει. Γιατί ;

  • Γιατι ο πρόεδρος θέλει να καμπαρντίζει οτι πήγε το ΔΗΠΕΘΕ Κοζανης στα αρχαία θέατρα….Άλλωστε αυτό θα μείνει στο τέλος…..Και το ΔΗΠΕΘΕ άφραγκο….

  • Ρε Κοζάν, έχει αλλάξει το λογότυπο ή δεν αρέσει στον Κέφαλο?
    Ας πάρει νέα απόφαση το ΔΣ και να αποκρύψει το υφιστάμενο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.