kozan.gr: H μικρή 3χρονη Μαπσού απ τη Σομαλία, που φιλοξενείται σε ξενοδοχειακή δομή στην Αιανή, απέκτησε ένα ροζ ποδήλατο και μια σειρά παιχνιδιών, που της χάρισε η 10χρονη Ανθή από την Κοζάνη

16 Ιουνίου 2020
19:39

H μικρή 3χρονη Μαπσού απ τη Σομαλία, που φιλοξενείται σε ξενοδοχειακή δομή στην Αιανή, απέκτησε ένα ροζ ποδήλατο και μια σειρά παιχνιδιών που της χάρισε η 10χρονη Ανθή από την Κοζάνη. Όπως έγραψε ο κάτοικος της Αιανής Γ. Γκουρτζιούμης: “Η δεκάχρονη Ανθη απ την Κοζάνη και η τρίχρονη Μαπσου απ τη Σομαλία. Εξαιρετικό γεγονός. Ωραιότατο ροζ ποδήλατο και μια σειρά παιδικών κοριτσίστικων παιχνιδιών απ την Ανθη προς την Μαπσου. Τα παρέδωσα προ ολίγου.Άστραψαν τα καστανομαυρα νάτια της μικρής Σομαλης απο χαρά. Όταν παρέλαβα τα δώρα η Ανθή είχε ένα χαμόγελο απο εδώ ως το Αφγανιστάν.Μεγαλοπρέπεια!! .Ομορφότατη μ ένα πλατύ χαμόγελο..Μου είπε πως τα ετοίμασε απο χθες βράδυ.Η μητέρα της μου τηλεφώνησε. Εξαιρετικη.!!! Εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι με τη σημασία της λεξης. Νασαι καλά Ανθη. Η Μαπσου μου είπε να σου δώσω μια μεγάλη αγκαλιά.Η τεραστια μοναδική Ανθη.Τα παιδιά είναι παντοτινά!”

31 σχόλια

    • … ευτυχώς που υπάρχουν παιδιά σαν την Ανθή. Παράδειγμα για τα επόμενα παιδιά, γιατί αυτή η γη μας χωράει όλους.
      … όσο για τους μεγάλους χαμένη υπόθεση!!!

  • Όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Γρηγόρη και παιδιά σαν την Ανθή , υπάρχει ελπίδα!! Μπράβο και στους δυο!!

  • Σωστά γιατί δημοσιοπιουμε θέματα απλά και αυτόνοητα ….. ξέρετε πόσοι χαρίζουν αγαθά και το ξερή μόνο η ψυχή τους…αυτή είναι η αξία του ανθρωπισμού…. όλα τα άλλα είναι φθηνός λαϊκισμός ,και έπαρση…….και τη αξία εχη ένα ποδήλατακι για 3χρονο κοριτσάκι;αν ειμουν στη θέση σου θα το πήγαινα χωρίς φανφάρες και … Λαϊκ….

    • Όταν έχουν εκφραστεί τόσος ρατσισμός και τόσο μίσος για την εγκατάσταση προσφύγων στην Αιανή στα σοσιαλ, ΜΠΡΑΒΟ στις σελίδες που δημοσιοποίησαν αυτό το γεγονός μπας και συνειδητοποιήσουμε πλέον ότι άνθρωποι είναι κι αυτοί, σαν εμάς, και ότι όλα τα παιδιά του κόσμου έχουν ανάγκη από παιχνίδι και χαρά.
      Εσείς που λετε αυτά τα έξυπνα, δωρίσατε τίποτα;

  • Μπράβο στο μικρό κορίτσι, έχω παιδιά και ξέρω πόσο άσχημο κ δύσκολο είναι, έχω χαρίσει αμέτρητα παιχνίδια και ρούχα με τα παιδιά μου σε άλλα παιδάκια κ χαίρονται που βοηθάνε κ προσφέρουν, ας είμαστε λίγο άνθρωποι δν κοστίζει τπτ.

        • Να ακούγονται και να διαβάζονται, ωστόσο στην ανωνυμία υπάρχουν όρια. Για η τελική ευθύνη ανήκει σ’ εμάς. Όποιος διαφωνεί, βγαίνει με το ονοματεπώνυμό του και λέει αυτό που θέλει. Δεν κρύβεται πίσω από εμάς.

          • Περνάτε όμως και πολλά ανώνυμα σχολια γενικώς.
            Τι τόσο κακό έγραψε ο άνθρωπος και δεν το περνάτε?
            Η δημοκρατία σας είναι μόνο για τους ανθελληνες.

          • το δικό σας σχόλιο πάντως δημοσιεύτηκε. Ανήκετε στους ανθέλληνες? Κι αφού δεν είναι τόσο κακά όσο λέτε τα σχόλια που δεν “περνάμε”, γιατί δε βγαίνετε επωνύμως να τα κάνετε έτσι για να αποδείξετε ότι αυτά που υποστηρίζετε έχουν βάση. Περιμένουμε ονοματεπώνυμο, τηλ επικοινωνίας και στείλτε μας αυτά που “κόβουμε” να τα δημοσιεύσουμε. Θα το ξαναπούμε, στην ανωνυμία υπάρχουν όρια και με πλάτες άλλων “επανάσταση” δε γίνεται. Δεν θα επανέλθουμε.

  • Σας εβαλε τα γυαλια ενα παιδι ρατσιστακια! Μπραβο στη μικρη και την οικογενεια της! Υπαρχει ελπιδα!

  • Ο κύριος που είναι ανώνυμος και χαρακτηρίζει ρατσιστακια τον κόσμο δεν έπρεπε να κοπεί το μήνυμα;

    • Ποιον κόσμο? ποιος ειναι ο κόσμος? είναι αόριστη αναφορά. οι αναφορές που έχουν κοπεί στην ανάρτηση είναι συγκεκριμένες, αναφέρονται σε συγκεκριμένα πρόσωπο/α

      • Αναφέρεται όμως σε κάποιους έστω όπως το λες σε ανωνυμους, αυτό έχει σημασία. Εχθές πάλι για ίδιο θέμα, ακούστηκαν οι λέξεις ρατσιστές και φασίστες χωρίς να κοπεί. Δεν σημαίνει ότι όποιος διαφωνεί σε κάτι είναι ρατσιστής η φασίστας. Συμφωνώ με την πράξη του μικρού παιδιού και επικροτώ, όμως για Έλληνες που δεν έχουν να φάνε δεν έγινε ποτέ λόγος. Δηλαδή όποιος ενδιαφέρεται για αυτούς είναι ρατσιστής;

        • Σας απαντήσαμε ξεκάθαρα. Σε ό,τι αφορά την ουσία του σχολίου σας, ασφαλώς κι όποιος διαφωνεί δεν είναι ρατσιστής η φασίστας, αρκεί να το εκφράζει με τρόπο που να συνάδει με αυτή την παραδοχή. Το ίδιο ισχύει και για την άλλη πλευρά, που εκφράζει διαφορετικές απόψεις.

    • ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΚΟΖΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΕΝΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΩΝ.ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ.

      • Είναι κι άλλοι εκτός από εσάς. Πολλοί περισσότεροι δηλαδή. Ισχύουν ακριβώς τα ίδια και για εσάς. Καλή συνέχεια

  • Δεν πειραζει κοζαν δεν ειναι η πρωτη φορα που κοβεις σχολια με καθολου προσβλητικο χαρακτηρα. Και γω πατερας ενος παιδιου 1 χρονων ειμαι και ανησυχω για το μελλον του παιδιου μου

    • Και παλι εκοψες σχολια απο την παραπανω δημοσιευση μου που εκανα αναφορα στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

      • Aν ειναι φασισμός, τότε μπορείτε να σταματήσετε να σχολιάζετε. Δεν θα περάσετε κύριε Παυσανία, ό,τι κι αν χρησιμοποιήσετε, μηνύματα που παραπέμπουν αλλού. Ό,τι κι αν χρησιμοποιήσετε.

          • Στη ζωή δεν ειναι όλα μαύρο ή ασπρο, υπάρχουν κι άλλα χρώματα, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με παιδιά. Όσο για τις ειδήσεις, όταν βάζαμε για την απρόκλητη επίθεση με πέτρα από Σομαλό μετανάστη σε ανυποψίαστο διερχόμενο συντοπίτη οδηγό στην Αιανή, ήταν όλα εντάξει και σωστά, πάντα με τη δική σας πάντα λογική, αφού παρέπεμπαν ακριβώς εκεί που θέλετε, αλλά τώρα όχι, ε? Συνέλθετε αγαπητέ Παυσανία.

  • Αναφέρεται όμως σε κάποιους έστω όπως το λες σε ανωνυμους, αυτό έχει σημασία. Εχθές πάλι για ίδιο θέμα, ακούστηκαν οι λέξεις ρατσιστές και φασίστες χωρίς να κοπεί. Δεν σημαίνει ότι όποιος διαφωνεί σε κάτι είναι ρατσιστής η φασίστας. Συμφωνώ με την πράξη του μικρού παιδιού και επικροτώ, όμως για Έλληνες που δεν έχουν να φάνε δεν έγινε ποτέ λόγος. Δηλαδή όποιος ενδιαφέρεται για αυτούς είναι ρατσιστής;

  • Λοιπόν….αυτος που θελει να κανει δώρο στο παιδάκι από τηνΣομαλια,πολύ απλα,πάει,αγοράζει το ποδηλατο,το πηγαίνει στην δομή,βρίσκει το παιδάκι και το δίνει!!!!τα υπολοιπα ειναι φθηνοί επικοινωνισμοι και λαϊκισμός…χειρίστου είδους!!!Αλλα το θέμα ειναι…να πουλήσουμε μούρη…στο πόπολο!!!!ολοι γνωριζόμαστε χρονια τωρα!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.