Ακαδημία Μακεδονικού Κοζάνης: Επανεκκίνηση με στόχο την ομαλή επανένταξη των παιδιών μας στο χώρο του αθλητισμού και της κοινωνικοποίησης

17 Ιουνίου 2020
13:16
Κανένα σχόλιο

Με γνώμονα όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τα αρμόδια υπουργεία και με βάση τις οδηγίες της Γεν. Γραμματείας Αθλητισμού, η Ακαδημία μας κάνει την επανεκκίνησή της με στόχο την ομαλή επανένταξη των παιδιών μας στο χώρο του αθλητισμού και της κοινωνικοποίησης.

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται για όλα τα τμήματα Κ6-Κ8-Κ10-Κ12-Κ14-Κ16 στο γήπεδο της ΕΠΣ Κοζάνης κάθε Δευτέρα -Τετάρτη – Παρασκευή και ώρα 17:30.

Γονείς οι οποίοι θέλουν να επανεντάξουν τα παιδιά τους στα νέα δεδομένα και στην προσπάθεια που κάνει η Ακαδημία μας στο να γεφυρώσει τις παλιές με τις νεές συνήθειες, μπορούν να φέρουν τα παιδιά τους στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Κοζάνης ή να επικοινωνήσουν στα τηλ 6981893969 και 6973899654 με τους υπεύθυνους της λειτουργίας της Ακαδημίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.