Δελτίο τύπου: Συνεχίζει τις επαφές ο Συντονιστής του σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Κωνσταντίνος Μουσουρούλης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη

17 Ιουνίου 2020
20:14

 

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδης Γιώργος μαζί με τον Συντονιστή του σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης κ. Κωνσταντίνο Μουσουρούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης κ. Τσιούμαρη Γρηγόριο, τον Αντιπεριφερειάρχη Δίκαιης Μετάβασης κ. Κιάνα Στέργιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Λυσσαρίδη Νικόλαο πραγματοποίησαν επίσκεψη αρχικά στο Διοικητήριο της ΔΕΗ και μετά στην υπό κατασκευή Μονάδα V.

Αργότερα επισκέφτηκαν τον Δήμο Εορδαίας, όπου είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Πλακεντά Παναγιώτη με κύριο θέμα συζήτησης τη βιωσιμότητα της τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας και στη συνέχεια συναντήθηκαν με μέλη της Αντιπολίτευσης του Δήμου.

Ακολούθησαν συναντήσεις με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας και του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΗ – Σπάρτακος στο Δημαρχείο Εορδαίας.

Η Τρίτη μέρα του προγράμματος ολοκληρώθηκε με συνάντηση με τον Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανικών ΔΕΗ, τον Σύλλογο Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. ΔΕΗ, αλλά και με το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ «Ένωση» στο Δημαρχείο Εορδαίας.

3 σχόλια

  • Αν το δελτίο τύπου είναι του Μουσουρούλη πάει και έρχεται. Αν είναι της Περιφέρειας έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Μάλλον οι άνθρωποι δεν έχουν πάρει χαμπάρι για ποιά θέση του εκλέξαμε. Πάντως όχι για γραφείο τύπου της κυβέρνησης στην περιοχη

  • ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΕΡΓΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ.

  • Μαντινάδα για τον Μουσουρούλη δεν άκουσα.
    Ο γραμματέας του Σπάρτακου δεν είχε έμπνευση φαίνεται και φεύγει παραπονεμένος ο συντονιστής.
    Τα φέρετρα τα ξεχάσανε και θυμήθηκαν τα δελτία τύπου.
    Άμα είσαι κυβερνητικοί πόσο εύκολα ξεχνάς για το καλό της κυβέρνησης την περιοχή σου και αυτούς που “υποτίθεται ” ότι εκπροσωπείς.
    Η δήλωση ότι θα πάρω σύνταξη και θα πάω σε νησάκι ισχύει!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.