kozan.gr: Το “καρφί” του Λ. Ιωαννίδη για την πολιτική – φιλική σχέση που έχει αναπτύξει o E. Σημανδράκος με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Π. Καρακασίδη (Βίντεο)

22 Ιουνίου 2020
22:14

 

Η απουσία εκπροσώπου του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ από τη θεματική συζήτηση για την απολιγνιτοποίηση, που διοργάνωσε, το βράδυ της Δευτέρας 22/6, το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, σχολιάστηκε από διαφόρους, με τον Αντιδήμαρχο Ε. Σημανδράκο να διευκρινίζει, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού του, Λάκη Γκούμα με το Συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Κώστα Πασσαλίδη, πως ο τελευταίος δεν είχε ενημερωθεί. Μάλιστα ο κ. Σημανδράκος, υπό τη μορφή συμβουλής, είπε στον Λ. Ιωαννίδη ότι μιας κι η δική του παράταξη, στις περασμένες αυτοδιοικητικές εκλογές, στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα μπορούσε να επικοινωνήσει ο ίδιος με τον κ. Πασσαλίδη ώστε να πληροφορηθεί γιατί δεν παρέστη. Η μομφή αυτή δεν έμεινε αναπάντητη από τον Λ. Ιωαννίδη ο οποίος αφού τη χαρακτήρισε ως “επικοινωνιακό ωραίο τρικ(άκι)”, πέταξε το δικό του “καρφί” λέγοντας πως κι ο κ. Π. Καρακασίδης, ανέφερε πως δεν ενημερώθηκε, το γεγονός όμως ότι έδωσε το “παρών” στη συνεδρίαση, μάλλον, σημαίνει, πως τον ειδοποίησε ο ίδιος (δηλ. ο Ευάγγελος Σημανδράκος). Μάλιστα ο κ. Ιωαννίδης, χαμογελώντας, δεν άφησε ασχολίαστη και την πολιτική – φιλική σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Σημανδράκου – Καρακασίδη, όπως φάνηκε και σε χθεσινή φωτογραφία, σε καφέ της πόλης, όπου εθεάθησαν μαζί, παρουσία του Προέδρου της ΕΡΓΟΣΕ Χρόνη Ακριτίδη κι άλλων προσώπων του κύκλου τους.

 

29 σχόλια

  • Είναι αυτό που βλέπουμε τόσα χρόνια από το Βαγγ…. Όπου φυσάει ο άνεμος…. Καρέκλα και τίποτα άλλο. Καταλάβατε τελικά ποιόν ψηφίσατε όσοι, τον ψηφίσατε και τι επιδιώκει. Γι αυτό και ήρθε και τέταρτος. Κάτι ξέρανε όσοι τον έστειλαν τέταρτο……

    • Ενώ ο αχάριστος ο Λευτεράκης που έπεσε πάνω του ένα κόμμα και ένας πρωθυπουργός τι έκανε; Άδειασε τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ.

  • Ο ιωαννιδης πήγε να αδειάσει τον Πασαλιδη. Ο σημανδρακος τον ξεσκέπασε. Ο Πασαλιδης τον στήριζε και ο ιωανιδης τον άδειασε. Ντροπή

  • Αυτός ο Γκουμας μετά την πετυχημένη συμμετοχή στο κίνημα δεν πληρώνω και τον ΣΥΡΙΖΑ τώρα είναι στο συνδυασμό του Σημανδρακου που είναι κολλητός και στηριζόμενος απ τον Καρακασιδη?

  • Αληθεύει η όχι ότι κάποιος επικεφαλής συνδυασμού πριν από τις εκλογές έκανε επαφές με το ΣΥΡΙΖΑ να κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης; Και όταν έφαγε πόρτα έκανε επαφές να κατεβείτε υποψήφιος δήμαρχος με τη νέα Δημοκρατία; Η όχι; Φήμες λένε ότι ήταν ένα φεγγάρι και στο τότε ΠΑΣΟΚ. Ονόματα δεν λέμε

  • Αφού ρε kozan είδες και το χαμόγελο του Ιωαννιδη τότε τι να πούμε. Μάλλον το Κυριακίνη πάλι κελάηδησε!

  • οι θεσμικοί ενημερώνονται θεσμικά. Όχι μέσω φιλικών σχέσεων. Τον γραμματέα ενημερώνεις ΟΧΙ τον φίλο σου

  • Κατώτεροι των περιστάσεων στην πιο κρίσιμη αυτοδιοικητική περίοδο για την Κοζάνη.
    Κύριε Μαλούτα σε αφορά και σε εκθέτει η αγωνία Σημανδράκου να γίνει Δήμαρχος. Μη θυσιάσεις την υστεροφημία σου στο βωμό της καριέρας του.
    Ξεκαθάρισε τη θέση σου και βάλε σε όλους θέση τους «δελφίνους/ες». Η Κοζάνη είναι στην κρισιμότερη καμπή από τη μεταπολίτευση και μετά.
    Διώξε τις παρατάξεις και ασχολήσου με πρόσωπα που ενδεχομένως μπορούν να κάνουν κάτι.
    Η στάση του καθενός θα φανεί όταν δεν θα έχει καρέκλα.
    Εξέθεσέ τους για να καθαρίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση της Κοζάνης. Έχεις υποχρέωση να το κάνεις. ΤΩΡΑ.
    Αν δεν το μπορείς να το κάνεις παραιτήσου.

  • Ένα από τα πρώτα έργα του νέου δημάρχου Κοζάνης κυρίου Ευάγγελου Σημανδρακος θα είναι η μετονομασία τριών κεντρικών οδών… Η οδός Παύλου Μελά θα μετονομαστεί σε οδό Γρεβενών, η οδός Γκέρτσου σε Εράτυρας και η οδός Τράντα σε οδό Ανθρακιας. Όλοι οι Κοζανίτες ευχαριστούμε τον Μαλουτα.

  • Βαγγέλη προχώρα, έχεις δικό σου τον Μαλουτα, ο Ιωαννίδης φεύγει, ο Μιχαηλίδης δεν μπορεί.

    • Βαγγέλη προχώρα. Έχεις κερδίσει πολύ σε αναγνώριση. Είσαι ταπεινός και εργατικός. Μπορείς να κάνεις την ανατροπή και να βγεις δήμαρχος Πάφου ξεπεράσεις ένα εμπόδιο παρακρατικό και κομματικό ενός φιλόδοξου συναδέλφου σου που προσπαθεί να γίνει δήμαρχος εδώ και χρόνια. Συνέχισε.

    • Είναι πια κοινό μυστικό τι συμβαίνει στον δήμο. Ο Αντιδήμαρχος μιλά με έντονο ύφος στον δήμαρχο και ο τελευταίος σκύβει το κεφάλι.

  • Η συμφωνία των Πρεσπών και ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών… Είναι δυνατόν να υπογράφεις ψήφισμα υπέρ της συμφωνίας και να είσαι ταυτόχρονα με τη Νέα Δημοκρατία;

  • Στο 0:02 στο κέντρο του πλάνου κεντρικά ποιός κάθεται και κάνει τη γνωστή κίνηση;
    Kozan.gr μπορείς να μας ενημερώσεις για τη χωροθέτηση των συμβούλων;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.